Satsar på att nå ut bättre i två länder

Satsar på att nå ut bättre i två länder
Christine Gouldthorp, Evelina Galli & Katrine Barslev. Foto: PriceRunner

Pricerunner anställer två nya chefer på kommunikationssidan och satsar på att framöver nå ut mer effektivt i såväl Sverige som Danmark.

Prisjämförelsesajten Pricerunner går bra och ett mått på det är att man under fjolåret anställde inte mindre än 30 nya medarbetare.
Nu tar man in två nya kommunikationschefer – Evelina Galli för Sverige och Katrine Barsley för Danmark.

– Pricerunner är det perfekta stället för mig att få använda mina erfarenheter som journalist och passion för teknik, vilket jag hoppas kommer vara till nytta för så många konsumenter som möjligt, säger Evelina Galli i ett pressutskick om att nu lämna journalistiken för ett annat arbetsfält.

– Jag ser fram emot att bli en hjälpande hand i danskarnas vardag genom att guida dem till bättre och smartare beslut i hela köpresan, säger Katrine Barslev i samma utskick.
De två kommer även att arbeta ihop med Christine Gouldthorp, som är ansvarig för Pricerunners kommunikation i Storbritannien.
– Pricerunner är idag i en position där vi kan ha en ansvarig kommunikatör på samtliga marknader. Bolaget utvecklas ständigt och det är viktigt att vi kan nå ut med alla tjänster bolaget erbjuder för att optimera kundupplevelsen. Jag är övertygad om att de här nyrekryteringarna kommer hjälpa oss att ta det arbetet till nästa nivå, säger Nicklas Storåkers, vd på Pricerunner, i sin kommentar.

Dela denna nyhet

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Stora brister inom handelns arbetsmiljö

Stora brister inom handelns arbetsmiljö

Bara var tredje butik låter anställda rotera mellan arbetsuppgifter och drygt hälften av dem bryter mot regler om kassaarbete max två timmar i sträck.

Lagar skollunch inom planetens gränser

Lagar skollunch inom planetens gränser

I samarbete med Orklas matkreatörer har skolor i 36 kommuner som mål att under en hel vecka laga skolluncher som håller sig inom planetens gränser.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.