Satsar på att nå ut bättre i två länder

Satsar på att nå ut bättre i två länder
Christine Gouldthorp, Evelina Galli & Katrine Barslev. Foto: PriceRunner
Pricerunner anställer två nya chefer på kommunikationssidan och satsar på att framöver nå ut mer effektivt i såväl Sverige som Danmark.

Pricerunner anställer två nya chefer på kommunikationssidan och satsar på att framöver nå ut mer effektivt i såväl Sverige som Danmark.

Prisjämförelsesajten Pricerunner går bra och ett mått på det är att man under fjolåret anställde inte mindre än 30 nya medarbetare.
Nu tar man in två nya kommunikationschefer – Evelina Galli för Sverige och Katrine Barsley för Danmark.

– Pricerunner är det perfekta stället för mig att få använda mina erfarenheter som journalist och passion för teknik, vilket jag hoppas kommer vara till nytta för så många konsumenter som möjligt, säger Evelina Galli i ett pressutskick om att nu lämna journalistiken för ett annat arbetsfält.

– Jag ser fram emot att bli en hjälpande hand i danskarnas vardag genom att guida dem till bättre och smartare beslut i hela köpresan, säger Katrine Barslev i samma utskick.
De två kommer även att arbeta ihop med Christine Gouldthorp, som är ansvarig för Pricerunners kommunikation i Storbritannien.
– Pricerunner är idag i en position där vi kan ha en ansvarig kommunikatör på samtliga marknader. Bolaget utvecklas ständigt och det är viktigt att vi kan nå ut med alla tjänster bolaget erbjuder för att optimera kundupplevelsen. Jag är övertygad om att de här nyrekryteringarna kommer hjälpa oss att ta det arbetet till nästa nivå, säger Nicklas Storåkers, vd på Pricerunner, i sin kommentar.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil