Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Coops alternativ till påsksillen

Coop lanserar nya veganska alternativ inför påsk. Det handlar om wasabitofu och mangotofu som kompletterar det veganska utbud som alltfler efterfrågar på matbordet enligt Coop.

Sedan tidigare har Coop salufört senaps- respektive skärgårdstofu som veganska ”sillalternativ”.
Nu bygger man ut erbjudandet med wasabitofu och mangotofu och lanserar dessa inför påsken.

Fler svenskar väljer att äta vegetariskt eller veganskt och då behöver handeln möta denna ökande efterfrågan, resonerar Coop och påpekar att de nya produkterna inte bara passar till påsk och midsommar utan även exempelvis i en wrap eller i en sallad.

– Vi ser en tydlig vegansk trend hos våra kunder, säger Åsa Wickholm, chef för egna varumärken hos Coop.
– Många kunder har önskat olika veganska produkter som kan komplettera påskmaten eller annan maträtt. Nu ser vi till att bredda vårt sortiment så vi kan möta denna efterfrågan.

På det veganska området har Coop nyligen lanserat två veganska röror med smakerna Skagen och Curry och de nu presenterade veganska nyheterna finns hos alla Stora Coop och även i de större Coop-butikerna i övrigt.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.