Coops alternativ till påsksillen

Coop lanserar nya veganska alternativ inför påsk. Det handlar om wasabitofu och mangotofu som kompletterar det veganska utbud som alltfler efterfrågar på matbordet enligt Coop.

Sedan tidigare har Coop salufört senaps- respektive skärgårdstofu som veganska ”sillalternativ”.
Nu bygger man ut erbjudandet med wasabitofu och mangotofu och lanserar dessa inför påsken.

Fler svenskar väljer att äta vegetariskt eller veganskt och då behöver handeln möta denna ökande efterfrågan, resonerar Coop och påpekar att de nya produkterna inte bara passar till påsk och midsommar utan även exempelvis i en wrap eller i en sallad.

– Vi ser en tydlig vegansk trend hos våra kunder, säger Åsa Wickholm, chef för egna varumärken hos Coop.
– Många kunder har önskat olika veganska produkter som kan komplettera påskmaten eller annan maträtt. Nu ser vi till att bredda vårt sortiment så vi kan möta denna efterfrågan.

På det veganska området har Coop nyligen lanserat två veganska röror med smakerna Skagen och Curry och de nu presenterade veganska nyheterna finns hos alla Stora Coop och även i de större Coop-butikerna i övrigt.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

Medlemskampanj ska lyfta Coop

Coop lanserar en ny kampanj för att locka fler kunder och stå starka i konkurrensen med bland annat lågprisprofilerade kedjorna Lidl och Willys.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil