Bråk tvingade Ica-butik stänga tidigare

Bråk tvingade Ica-butik stänga tidigare
Foto: Mostphotos
Ica på Skrea strand i Falkenberg tvingades stänga tidigare i helgen när det blev stökigt utanför och i butiken efter inställda Wheels & wings.

Ica på Skrea strand i Falkenberg tvingades stänga tidigare i helgen när det blev stökigt utanför och i butiken efter inställda Wheels & wings.

Motorfesten Wheels & wings i Falkenberg ställdes in och polisen spärrade av stora delar av centrala Falkenberg.
Avspärrningarna gjorde att det blev lugnare i centrum men istället desto stökigare på parkeringen utanför Ica vid Skrea strand, rapporterar lokalpressen.

Ica-handlaren Annelie Jonsson var missnöjd med hela situationen och agerandet.
– Det var många hundra personer här utanför. Berusade ungdomar som hoppade på biltak, kastade glas och som var inne i butiken och betedde sig hotfullt mot vår personal. Felplaneringen innebär att det finns få stora samlingsplatser som man inte har haft tillräckligt med kontroll på, och det är vår parkering och Coops. Man kan inte spärra av så som de har gjort utan att tänka på vart alla tar vägen, säger hon till lokaltidningen.

Stämningen blev så kaotisk att Ica-handlaren ansåg sig tvungen att stänga två timmar tidigare än ordinarie stängningstid fredag och att besluta redan då om kortare öppethållande lördag.
– Vi kan inte garantera vår personals säkerhet. Det här är så totalt katastrof. Det är klart att det påverkar verksamheten när vi är en butik som ska stänga klockan 23, men vi kan inte utsätta vår personal för något sådant här. Det beslutet är lätt att ta.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Nu når Coop snart inte lika långt norrut

Det är Coops nordligaste butik – men inte länge till. Ett kommunalt nej till en utbyggnad gör att man istället väljer att lägga ned butiken i Katterjåkk.

Skörden väntas öka Rekordskörd av raps

Årets spannmålsskörd väntas bli elva procent högre än förra året och när det gäller skörden av oljeväxter blir årets skörd 2000-talets största.

H&M:s nya jättelager Satsar stort i Polen

75 000 kvadratmeter och två våningar handlar det om när H&M nu byggt ut sitt befintliga distributionscenter i polska Stryków för att möta efterfrågan.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil