Bråk tvingade Ica-butik stänga tidigare

Bråk tvingade Ica-butik stänga tidigare
Foto: Mostphotos
Ica på Skrea strand i Falkenberg tvingades stänga tidigare i helgen när det blev stökigt utanför och i butiken efter inställda Wheels & wings.

Ica på Skrea strand i Falkenberg tvingades stänga tidigare i helgen när det blev stökigt utanför och i butiken efter inställda Wheels & wings.

Motorfesten Wheels & wings i Falkenberg ställdes in och polisen spärrade av stora delar av centrala Falkenberg.
Avspärrningarna gjorde att det blev lugnare i centrum men istället desto stökigare på parkeringen utanför Ica vid Skrea strand, rapporterar lokalpressen.

Ica-handlaren Annelie Jonsson var missnöjd med hela situationen och agerandet.
– Det var många hundra personer här utanför. Berusade ungdomar som hoppade på biltak, kastade glas och som var inne i butiken och betedde sig hotfullt mot vår personal. Felplaneringen innebär att det finns få stora samlingsplatser som man inte har haft tillräckligt med kontroll på, och det är vår parkering och Coops. Man kan inte spärra av så som de har gjort utan att tänka på vart alla tar vägen, säger hon till lokaltidningen.

Stämningen blev så kaotisk att Ica-handlaren ansåg sig tvungen att stänga två timmar tidigare än ordinarie stängningstid fredag och att besluta redan då om kortare öppethållande lördag.
– Vi kan inte garantera vår personals säkerhet. Det här är så totalt katastrof. Det är klart att det påverkar verksamheten när vi är en butik som ska stänga klockan 23, men vi kan inte utsätta vår personal för något sådant här. Det beslutet är lätt att ta.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil