Bråk tvingade Ica-butik stänga tidigare

Bråk tvingade Ica-butik stänga tidigare
Foto: Mostphotos

Ica på Skrea strand i Falkenberg tvingades stänga tidigare i helgen när det blev stökigt utanför och i butiken efter inställda Wheels & wings.

Motorfesten Wheels & wings i Falkenberg ställdes in och polisen spärrade av stora delar av centrala Falkenberg.
Avspärrningarna gjorde att det blev lugnare i centrum men istället desto stökigare på parkeringen utanför Ica vid Skrea strand, rapporterar lokalpressen.

Ica-handlaren Annelie Jonsson var missnöjd med hela situationen och agerandet.
– Det var många hundra personer här utanför. Berusade ungdomar som hoppade på biltak, kastade glas och som var inne i butiken och betedde sig hotfullt mot vår personal. Felplaneringen innebär att det finns få stora samlingsplatser som man inte har haft tillräckligt med kontroll på, och det är vår parkering och Coops. Man kan inte spärra av så som de har gjort utan att tänka på vart alla tar vägen, säger hon till lokaltidningen.

Stämningen blev så kaotisk att Ica-handlaren ansåg sig tvungen att stänga två timmar tidigare än ordinarie stängningstid fredag och att besluta redan då om kortare öppethållande lördag.
– Vi kan inte garantera vår personals säkerhet. Det här är så totalt katastrof. Det är klart att det påverkar verksamheten när vi är en butik som ska stänga klockan 23, men vi kan inte utsätta vår personal för något sådant här. Det beslutet är lätt att ta.

Dela denna nyhet

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Klarna på väg mot nytt miljardförvärv

Klarna på väg mot nytt miljardförvärv

Klarna är på väg att investera i ett nytt företag. Det handlar om ett köp av en tysk jätte och rör sig enligt media om en ny miljardaffär för Klarna.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.