McDonald’s har öppnat nytt i Örnsköldsvik

McDonald's har öppnat nytt i Örnsköldsvik
Foto: McDonald's
Tredje öppningen för året för McDonald's. Den har man gjort denna vecka i Örnsköldsvik och är därmed tillbaka i stan 13 år efter att man stängde igen.

Tredje öppningen för året för McDonald’s. Den har man gjort denna vecka i Örnsköldsvik och är därmed tillbaka i stan 13 år efter att man stängde igen.

McDonald’s har nu öppnat sin restaurang i Örnsköldsvik, vilket är årets tredje öppning i Sverige.
McDonald’s har lagt fast en expansionsplan där man ska växa med 30-40 restauranger totalt i Sverige under de närmaste fyra åren.

Totalt innebär det, bland mycket annat, 2 000 nya jobb och i Örnsköldsvik handlar det om totalt ett 90-tal medarbetare på nya restaurangen.
Den invigdes för övrigt av Peter ”Foppa” Forsberg, hockeylegendaren som ju även är född och uppvuxen i Örnsköldsvik.

– Det känns alltid fantastiskt att få öppna upp en ny restaurang och välkomna fler medarbetare och gäster. I år känns det extra bra då jobben har blivit färre i många branscher och det framförallt för ungdomar, konstaterar McDonald’s Sverige-vd Joachim Knudsen.

– Vi har öppnat flera nya restauranger de senaste åren och har ambitiösa expansionsplaner framåt, vi är stolta över att kunna bidra till arbetstillfällen och till samhällsutvecklingen på de orter där vi etablerar oss, tillägger Knudsen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil