Sveriges friskaste företag

Årets vinnare är precis som nyproducerade kugghjul i en fabrik. | Foto av Miguel Á. Padriñán
Sveriges friskaste företag? Det är Returpack som efter ett år av extra satsning på hälsofrämjande aktiviteter nu tilldelas denna utmärkelse.

Under 2019 satsade Returpack, med varumärket Pantamera, extra mycket på inkludering och delaktighet i säkerhetsmedvetande och på hälsofrämjande aktiviteter.
Nu prisas man för detta då Returpack får ta emot utmärkelsen ”Sveriges friskaste företag”.

Lena Jessen, Ulrika Magnusson, Bengt Lagerman och Katarina Lundell – alla på Sveriges friskaste företag, Returpack. Foto: Pressbild


– Att få den här utmärkelsen när vi är mitt uppe i en pandemi kan ju kännas lite märkligt. Men det är ett bevis på att vårt långsiktiga arbete kring hållbarhet i alla aspekter givit resultat, säger vd Bengt Lagerman.
– För oss är medarbetarnas välbefinnande, engagemang och sociala hållbarhet en mycket viktig del av hållbarhetsarbetet. Att våra medarbetare mår bra, är friska, engagerade och trivs på jobbet är en viktig anledning till att vi i Sverige har ett av världens bästa pantsystem, konstaterar han.

Utmärkelsen Sveriges friskaste företag delas ut för tredje året i rad och totalt deltog i år drygt 160 företag i tävlingen. De deltagande företagen har svarat på frågor inom områdena systematiskt arbetsmiljöarbete, ledarskap, medarbetarskap och delaktighet samt hälsa och hållbart arbetsliv.

Därefter har ett team på Feelgood, bestående av experter inom arbetsmiljö och hälsa, genomfört djupare analyser av företagen och identifierat sju finalister, däribland Returpack/Pantamera från Östergötlands län.
Övriga finalister var städenheten Piteå kommun, Berners bil, Sisab, Göteborgs tingsrätt, Olofströms kommun och skånska Ballingslöv.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil