Club Clas nu över fem miljoner

Foto Pressbild
Clas Ohlsons lojalitetsprogram Club Clas har passerat fem miljoner medlemmar i Sverige, Norge och Finland.

Efter en stark tillväxt under det senaste året har Clas Ohlsons lojalitetsprogram Club Clas nu passerat fem miljoner medlemmar i Sverige, Norge och Finland. I och med detta är Club Clas en av Nordens största kundklubbar, skriver företaget.

– Kunderna har många kundklubbar att välja på och vi är väldigt glada att så många som fem miljoner, eller var fjärde invånare i Sverige, Norge och Finland, valt att gå med i Club Clas. Det är ett kvitto på att vi ger ett bra mervärde för medlemskapet, säger Clas Ohlsons Helena Holmström.

– Vi ser att medlemmarna handlar mer och oftare hos oss och det är en trend som ökar vilket stärker min övertygelse om att vi har en fantastisk fortsatt potential i vår stora kundbas, tillägger Holmström.

– Våra många kundrelationer är en konkurrensfördel för oss. Genom Club Clas kan vi lära känna kunderna bättre och därigenom anpassa vårt erbjudande och göra köpupplevelsen bättre för varje individ.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil