Hon är årets centrumutvecklare

Maria Fors, vd för Västerås citysamverkan, är utsedd till Årets centrumutvecklare. | Foto: Pressbild
Maria Fors, Västerås citysamverkan, har korats till Årets centrumutvecklare. ” generös med sin kunskap, initiativrik, uppmuntrande”, noterar juryn.

Maria Fors, vd för Västerås citysamverkan, har utsatts till Årets centrumutvecklare i Sverige.
– Juryn har även i år haft en tuff uppgift att utse en vinnare bland de tre nominerade finalisterna, konstaterar Marlene Hassel som är ordförande i organisationen Sveriges centrumutvecklare.

Förutom Maria var Ulrika Abrahamsson från Åmål och Ann-Louise Bolin från Sölvesborg nominerade.
Man känner en enorm stolthet när man ser vilken hög kompetens, engagemang, kreativitet och bra ledarskapsförmåga våra yrkesverksamma inom området har. Vi vet vilket hårt arbete som ligger bakom deras framgångar och i år gratulerar vi Maria till en mycket välförtjänt vinst.

Maria Fors får alltså priset och hon får det med denna vackra motivering från juryn;
”Årets centrumutvecklare är en av våra mest erfarna. Hon har utvecklat sin stad med stor drivkraft, entusiasm, engagemang, passion och kreativitet. Hennes branschkollegor runt om i landet känner henne som generös med sin kunskap, initiativrik, uppmuntrande och en äkta ambassadör för sin stad.”

Juryn för Årets centrumutvecklare består av fem personer vilka representerar Sveriges centrumutvecklare, Fastighetsägarna och Svenska stadskärnor.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Snabbleverantör snabbt i konkurs

Stockholms-baserade budföretaget Vembla har behövt ökat kapitaltillskott men slänger nu in handduken och har försatts i konkurs vid tingsrätten.

Färdigcyklat inne i en Ica-butik till

Ica Supermarket i Åkers Styckebruk, Strängnäs, har förbjudit elsparkcyklar inne i sin butik. Tidigare gjorde en Ica-butik i Östersund samma sak.

Sämre skördar ger brist på tomatpuré

Det råder, åtminstone tillfälligt, en brist på tomatpuré i många svenska butiker och den förklaras med råvarubrist på grund av sämre skördar.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil