Kjell & company till Lidingö centrum

Kjell & company till Lidingö centrum
Foto: Mostphotos
Kjell & company etablerar sig i Lidingö centrum och flyttar dessutom till ny lokal i Väsby centrum, meddelar fastighetsägaren Grosvenor Europe idag.

Kjell & company etablerar sig i Lidingö centrum och flyttar dessutom till ny lokal i Väsby centrum, meddelar fastighetsägaren Grosvenor Europe idag. 

Det rör sig på fyra håll när det gäller fastighetsägaren Grosvenor Europe och hemelektronikkedjan Kjell & company.

I Lidingö centrum handlar det om en nyetablering, i Väsby om en ny lokal och för Skärholmen och Haninge nya kontrakt.

I Väsby centrum öppnar Kjell & company det nya konceptet Kjell 2.0 och i Lidingö centrum öppnar man i Express-formatet.

– Hemelektronik har visat sig vara en efterfrågad kategori även under den rådande pandemin. Att vi därför stärker närvaron med ett av Sveriges mest uppskattade varumärken i branschen är mycket glädjande, säger Grosvenor Europes Carl Strufve.

– Våra centrum fungerar som lokala stadskärnor med funktioner och verksamheter som blir allt viktigare när vi spenderar mer tid nära hemmet. Därför passar en stark aktör som Kjell & Company, som arbetar för att lösa kundernas teknikbehov såväl i butik som hemma, väldigt bra in i mixen, påpekar Carl Strufve.

I Väsby centrum introduceras Kjell & companys senaste butikskoncept Kjell 2.0, som bygger på ett moderniserat kundmöte där kassalinjen har plockats bort och ersatts med serviceinriktade säljstationer.

I Lidingö centrum etableras Kjell & companys Express-format som är en mindre butik med ett anpassat och handplockat sortiment i kombination med serviceerbjudandet ”Låt Kjell göra jobbet”.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Coops medlemmar stöttar bigårdar

Här kan man snacka om ett rejält bi-drag. Coops medlemmar skänker 1,3 miljoner bin till demonstrationsbigårdar i ett nytt samarbete.

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil