H&M stänger två kaféer

En nysatsning som fick två år på sig. Äldre blir den inte. Nu stänger H&M sitt kafé i Stockholm och det i Uppsala när man behöver ”ta konceptet vidare”.

Efter lite mer än två år lägger H&M ned sin kafésatsning i Sverige, den som gick under namnet It´s Pleat.
Två kaféer ingick i satsningen – ett på Drottninggatan i Stockholm och ett i butiken på Svartbäcksgatan i Uppsalal.

Ulrika Leverenz, ansvarig för projektet inom H&M, förklarar att pilotsatsningen delvis ska ge plats för nya projekt.
”It’s Pleat lanserades 2017 som en pilot och ett sätt att förhöja kundupplevelsen i ett par H&M-butiker. Efter en tid av utvärderingar, har vi kommit fram till att eventuell mat och dryck ska drivas på ett annat sätt framåt i dessa butiker. Dessutom är den H&M-butik på Drottninggatan där It’s Pleat finns i dag avsedd för nya projekt och initiativ och snart kommer här något nytt och inspirerande för våra kunder, det är för tidigt att säga vad, men vi ser fram emot att återkomma med mer information när vi kan”, skriver Leverenz i ett mejl till Habit som var först att skriva om det nya läget.

Parallellt med satsningen i Sverige öppnade H&M två kaféer i London.
De ska fortsätta att ha öppet som tidigare, är dagens besked från H&M.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Åtta av tio vill ha fysiska julkort

I en undersökning som Postnord presenterar säger åtta av tio svarande lämpligt nog att de helst vill ha julkort och julhälsningar i postlådan.

Hammars julmust vann litet jultest

När Aftonbladet lät elva personer göra ett blindtest av julmust fick Hammars bryggeris julmust med kardemummasmak störst bifall.

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

Rättelse: Skapar en ny enhet

Tolv av Lekias 170 handlarägda butiker i Sverige och Norge genomför en koncernbildning inom Lekia. Den nya koncernens namn är Lekledaren.

Jättesatsning av Löfbergs i Karlstad

Familjen Löfberg, som äger kafferosteriet med samma namn, gör nu en jättesatsning i Karlstad med, bland annat, ett nytt stort kafferosteri.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil