Clas Ohlson öppnar ny butik

Clas Ohlson öppnar ny butik
Så här ser Clas Ohlsons nya butik i Uddevalla ut när bara de fösta kunderna fattas. Foto: Pressbild Clas Ohlson

Torsdag förmiddag öppnade Clas Ohlson sin nya butik i Torp köpcentrum utanför Uddevalla. Man har sedan tidigare en butik i centrala Uddevalla.
 
Idag kl 10 öppnade Clas Ohlsons nya butik i Torp Köpcentrum utanför Uddevalla. Butiken öppnar i ett expansivt köpcentrum och förstärker Clas Ohlsons närvaro i Uddevalla med omnejd.

Torp köpcentrum utanför Uddevalla beskrivs av Clas Ohlson som ”ett expansivt köpcentrum” och det är alltså där man öppnar butik nr 2 i Uddevalla kommun.

– Det känns otroligt roligt att få öppna en ny butik i Uddevalla. Vi tror mycket på Torp som handelsområde och ser fram emot att bli ännu mer tillgängliga för våra kunder i Bohuslän, säger Johannes Åverling, operativ chef för Clas Ohlson i Sverige.

Förutom sedvanligt kunderbjudande finns möjlighet att beställa produkter online och hämta dem efter 30 minuter i eller utanför butiken.

Torp köpcentrum har nyligen invigt en ny del och ytan för fackhandel är nu 46 500 kvadratmeter. Under hösten har 25 nya butiker öppnat i köpcentrumet som nu har nästan 100 butiker totalt.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

Nudging ska öka ekoförsäljningen

Under oktober ska ett antal utvalda Ica-butiker arbeta med nudging för att den vägen öka försäljningen av ekologiska varor.

Dålig kunskap om hur mat produceras

Enligt en Sifo-undersökning gjord på uppdrag av Skånemejerier har majoriteten av de tillfrågade personerna låg kunskap om hur mat produceras.

Coop fortsätter sänka för medlemmar

Under fyra veckor med start 2 oktober fortsätter Coop satsningen på sina snart fyra miljoner medlemmar. Ett 70-tal varor får sänkt pris.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil