Coop vill dra till sig bolånekunder

Foto MostPhotos
Medmera Bank och Landshypotek bank stärker konkurrensen på bolånemarknaden i nytt samarbete för att locka fler kunder.

Medmera Bank och Landshypotek bank inleder nu ett samarbete för att göra det enklare för fler att ansöka om att flytta sitt bolån. De två kooperativt ägda aktörerna stärker därmed konkurrensen på bolånemarknaden ytterligare.

Samarbetet innebär att nya Coop privatlånekunder kan erbjudas möjlighet att ansöka om konkurrenskraftiga bolån hos Landshypotek bank.

– Sedan vi startade arbeta med bolån har många upptäckt fördelarna med tryggt bolån till ett transparent pris. Det här är ett naturligt steg för oss i vårt arbete med att göra det enklare för fler att hitta till Landshypotek. Vi ser den här armkroken med Medmera Bank som ett kvitto på att vi har ett attraktivt erbjudande som fler vill få tillgång till, säger Catharina Åbjörnsson Lindgren, affärschef hos Landshypotek bank.

Det nya samarbetet är också en milstolpe för Medmera Bank, som nu får möjlighet att erbjuda sina privatlånekunder att flytta sitt befintliga bolån till Landshypotek.– Med stigande bolåneräntor och ökade driftskostnader för sitt boende vill vi på Medmera Bank kunna erbjuda våra kunder ett enkelt sätt att byta bolånebank för att skapa en bättre balans i vardagsekonomin, säger Alekh Singh som är produktchef hos Medmera bank.

 – Samarbetet gör det möjligt att erbjuda våra lånekunder en enkel ansökan och ett smidigt byte till Landshypotek Bank med konkurrenskraftiga räntor på bostadslån. Genom att använda redan inhämtad kreditinformation om nya kunder gör vi det enkelt att ansöka om att flytta sitt befintliga bostadslån. Vi vill att det ska vara lika enkelt att byta bolånebank som det är att bli kund hos oss, tillägger Singh.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil