Stensåkras produkter i ny design

Stensåkra charkuteri
Foto: Stensåkra charkuteri
Den 15 mars var det nationell butikspremiär för Stensåkra charkuteris nya förpackningar med budskapet "sinne för smak".

Den 15 mars var det nationell butikspremiär för Stensåkra charkuteris nya förpackningar med budskapet ”sinne för smak”.

Att Stensåkras sinne för smak delas av många bevisas inte minst av de senaste årens stadigt uppåtgående försäljningskurva. Därför är tanken bakom den nya designen att innehållet nu ska matchas av en lika smakfull förpackning. Korven görs dock som alltid av noga utvalt och närproducerat kött efter samma recept som alla på korvfabriken i Vetlanda har gett sitt gillande.
– Med vår nya förpackningsdesign vill vi få fler svenskar att lägga märke till och prova vår genuint tillverkade korv, säger Thomas Kanestad, försäljningschef på Stensåkra.
– Vi lyfter också fram vårt viktigaste kännetecken – den goda smaken.

Det utlyfta S:et fungerar även i fortsättningen som kännemärke för varumärket. Samtidigt försvinner en del element genom renodlingen av designen, däribland fotot av Stensåkras ägare Anders och Birgitta Stark. Även om de nu pensioneras från korvpaketen fortsätter de att driva verksamheten framåt och skapa nya smakupplevelser. Sedan de tog över företaget 2006 har omsättningen mer än tiodubblats – och förra årets försäljning slog alla rekord, med en omsättning på över 70 miljoner kr.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Änglamark pasta byter till papp

Änglamark pasta byter till papp. Alla förpackningar byts ut och besparingen blir enligt Coop 300 ton plast per år.

20 år sedan Lidl öppnade i Sverige

25 september var det exakt 20 år sedan Lidl öppnade sina första butiker i Sverige. Idag har kedjan 205 butiker från Trelleborg till Boden.

Inredningsföretag köper studio

Butiksinredningsföretaget Nitton93 köper Studio Johansson Bergvall som under lång tid arbetat med utveckling av bland annat Icanders för Ica Sverige.

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil