Stensåkras produkter i ny design

Stensåkra charkuteri
Foto: Stensåkra charkuteri
Den 15 mars var det nationell butikspremiär för Stensåkra charkuteris nya förpackningar med budskapet "sinne för smak".

Den 15 mars var det nationell butikspremiär för Stensåkra charkuteris nya förpackningar med budskapet ”sinne för smak”.

Att Stensåkras sinne för smak delas av många bevisas inte minst av de senaste årens stadigt uppåtgående försäljningskurva. Därför är tanken bakom den nya designen att innehållet nu ska matchas av en lika smakfull förpackning. Korven görs dock som alltid av noga utvalt och närproducerat kött efter samma recept som alla på korvfabriken i Vetlanda har gett sitt gillande.
– Med vår nya förpackningsdesign vill vi få fler svenskar att lägga märke till och prova vår genuint tillverkade korv, säger Thomas Kanestad, försäljningschef på Stensåkra.
– Vi lyfter också fram vårt viktigaste kännetecken – den goda smaken.

Det utlyfta S:et fungerar även i fortsättningen som kännemärke för varumärket. Samtidigt försvinner en del element genom renodlingen av designen, däribland fotot av Stensåkras ägare Anders och Birgitta Stark. Även om de nu pensioneras från korvpaketen fortsätter de att driva verksamheten framåt och skapa nya smakupplevelser. Sedan de tog över företaget 2006 har omsättningen mer än tiodubblats – och förra årets försäljning slog alla rekord, med en omsättning på över 70 miljoner kr.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

Länen som näthandlar mest

Stockholm är det län som handlar mest online i hela landet, enligt nya siffror från Klarna. Tvåa och trea på listan är Norrbotten och Uppsala, sist är Västernorrland.

Svensk mat har starka mervärden

Årets stämma för branschorganisationen Svensk Fågel med temat ”Vår globala och lokala utmaning för en konkurrenskraftig och hållbar matfågelproduktion” har nyligen avslutats i Tylösand, Halmstad

Bärtas smörgåspålägg tar plats

Produkterna finns nu att hitta i kylen hos ytterligare 173 Hemköp, Willys och
City Gross. Det ökar tillgängligheten för närodlade, veganska livsmedel utan tillsatser.

Finlands mest hållbara varumärke

För nionde gången blev Valio utsedd till det mest hållbara varumärket i Finland.Konsumenterna uppskattar framför allt Valios lokala produktion.

Vald till generalsekreterare

Vi-skogens styrelse har utsett Charlotta Szczepanowski till ny generalsekreterare. Charlotta Szczepanowski har tidigare haft rollen som arbetande styrelseordförande för Vi-skogen och kommer nu fortsätta driva arbetet framåt. Charlotta tillträder sin nya roll den 1 april.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil