Sol och längre öppet satte fart på pilsnern

Sol och längre öppet satte fart på pilsnern
Foto: Mostphotos
1 juni, denna veckas tisdag, återöppnade Sverige lite grann och indikationer visar att ganska många firade det med en stund på krogen.

1 juni, denna veckas tisdag, återöppnade Sverige lite grann och indikationer visar att ganska många firade det med en stund på krogen.

När maj blev juni lättade restriktionerna, krogar fick vara öppna lite längre och ha öppet för gäster till klockan 22.30
Samtidigt lättade andra restriktioner och den utökade friheten kunde firas både längre och dessutom i ett rejält försommarväder.

Den chansen missade vi inte, i varje fall inte de av oss som tillhör Revoluts 200 000 användare. De lockades inte minst av en öl eller ett glas vin.
Från Revolut rapporteras nämligen att dess användare gjorde av med 75 procent mer tisdagen som var 1 juni jämfört med förra veckans tisdag, 25 maj.

Mest var det ett glas vi var ute efter, i varje fall var det så med gruppen Revolut-användare.
De ökade sin konsumtion med 75 procent på pubar och barer medan ökningen på restaurang i denna grupp stannade vid 34 procent.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

Coop genomför en ny prissänkning

Även Coop utnyttjar läget till att nu göra en längre kampanj med prissänkta varor, i Coops fall för perioden 5 juni till och med 2 juli.

Marabous ägare svartlistas av Ukraina

Ukraina svartlistar Mondelez, som bland annat äger varumärken som Marabou, O´boy och Daim eftersom koncernen bidrar till Rysslands krigskassa.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil