Sol och längre öppet satte fart på pilsnern

Sol och längre öppet satte fart på pilsnern
Foto: Mostphotos
1 juni, denna veckas tisdag, återöppnade Sverige lite grann och indikationer visar att ganska många firade det med en stund på krogen.

1 juni, denna veckas tisdag, återöppnade Sverige lite grann och indikationer visar att ganska många firade det med en stund på krogen.

När maj blev juni lättade restriktionerna, krogar fick vara öppna lite längre och ha öppet för gäster till klockan 22.30
Samtidigt lättade andra restriktioner och den utökade friheten kunde firas både längre och dessutom i ett rejält försommarväder.

Den chansen missade vi inte, i varje fall inte de av oss som tillhör Revoluts 200 000 användare. De lockades inte minst av en öl eller ett glas vin.
Från Revolut rapporteras nämligen att dess användare gjorde av med 75 procent mer tisdagen som var 1 juni jämfört med förra veckans tisdag, 25 maj.

Mest var det ett glas vi var ute efter, i varje fall var det så med gruppen Revolut-användare.
De ökade sin konsumtion med 75 procent på pubar och barer medan ökningen på restaurang i denna grupp stannade vid 34 procent.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil