VIDEO: Kreativa lösningar

Mats Pålsson riggar fast det goda målet i drönaren. | Foto: Facebook
En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

Det gillar inte att gilla läget som företagare – för det är det ingen som gör – men det gäller att hitta kreativa lösningar i tuffa situationer. Det har till exempel Sibylla-handlaren Mats Pålsson gjort.
Han levererar snabbmat med drönare när kundflödet inte är detsamma som i en normal situation. Vad satsningen heter? Jo, det är naturligtvis en ”fly thru” istället för ”drive thru”.

Mats har självklart dokumenterat hela processen i film och lagt ut den på facebook. Den fantastiska videon ser ni här:

Länk till videon har ni här.Ett annat kreativt inslag är Café Råtorp i Karlstad som drivs av Åsa och Henrik Berggren. Där har man – i en tid då kunderna är färre och vi hamstrar – gjort bakelser som ser ut som toarullar.

Sockerkaka med smak av hallon och choklad som ser ut som en toarulle!

Det landade i en sockerkaka med smak av hallon och choklad samt utseendet hos en toarulle och det slutade i en viral succé och en försäljningsframgång.

– De två första dagarna sålde vi 1 000 stycken. Kunderna kommer in och skrattar och säger att de vill ha ”två dassrullar tack. De tycker att det är jätteroligt”, säger Åsa och Henrik till Expressen.

– Vi måste göra något som vi kan skratta åt, inte bara negativitet. Det är säkert folk som tycker det är dumt, vissa kan ha problem med magen. Men man får ta det med en klackspark.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Coop lanserar nytt matkassekoncept

Coop lanserar en ny matkasse där man kan köpa veckans middagar och komplettera med varor ur hela butikens sortiment, utan bindningstider.

Mera glutenfritt på export

Fria bröd, som sedan tidigare exporterar glutenfria kanelbullar, breddar nu sortimentet med en glutenfri vaniljbulle.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil