Söker nya Ica-handlare

Nu söker man en ny handlare till Ica Nära Allköp i Likenäs. | Foto av Carina Mattsson
En ”make over” på fyra år är klar. Nu söker handlarna bakom Ica Nära Allköp i värmländska Likenäs en (eller flera) nya handlare att lämna över till.

I fyra år har Fredrik halvardsson och Anton Selberg drivit Ica Nära Alköp i värmländska Likenäs tillsammans som ägare och handlare.
Nu har de bestämt sig för att avsluta engagemanget och söker därför en ny handlare.

Efter fyra år som ägare för Ica Nära Allköp i Likenäs har nu Fredrik Halvardsson och Anton Selberg bestämt sig för att lämna över stafettpinnen till en ny Ica-handlare.
Under den gångna fyraårsperioden har de två både vunnit nationellt Ica-priset, utsetts till årets entreprenörer och investerat mer än fyra miljoner kr i buitken.

– Det har varit fyra fantastiska år och vi har gjort en butiksresa som man aldrig hade kunnat drömma om. Vi har varit på en fantastisk ort, haft underbara kunder och har världens bästa personal, säger Fredrik Halvardsson.
– Vi tycker att det är rätt läge att lämna över nu. Butiken har aldrig varit så fin eller gått såhär bra och då är det klart att det är dags för nya krafter att ta över. Nu söker man en ny handlare och ambitionen är att ha en ny ägare till butiken på plats runt årsskiftet.
Vad de två nuvarande handlarna ska göra efter den här perioden är ännu oklart.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil