Söker nya Ica-handlare

Nu söker man en ny handlare till Ica Nära Allköp i Likenäs. | Foto av Carina Mattsson
En ”make over” på fyra år är klar. Nu söker handlarna bakom Ica Nära Allköp i värmländska Likenäs en (eller flera) nya handlare att lämna över till.

I fyra år har Fredrik halvardsson och Anton Selberg drivit Ica Nära Alköp i värmländska Likenäs tillsammans som ägare och handlare.
Nu har de bestämt sig för att avsluta engagemanget och söker därför en ny handlare.

Efter fyra år som ägare för Ica Nära Allköp i Likenäs har nu Fredrik Halvardsson och Anton Selberg bestämt sig för att lämna över stafettpinnen till en ny Ica-handlare.
Under den gångna fyraårsperioden har de två både vunnit nationellt Ica-priset, utsetts till årets entreprenörer och investerat mer än fyra miljoner kr i buitken.

– Det har varit fyra fantastiska år och vi har gjort en butiksresa som man aldrig hade kunnat drömma om. Vi har varit på en fantastisk ort, haft underbara kunder och har världens bästa personal, säger Fredrik Halvardsson.
– Vi tycker att det är rätt läge att lämna över nu. Butiken har aldrig varit så fin eller gått såhär bra och då är det klart att det är dags för nya krafter att ta över. Nu söker man en ny handlare och ambitionen är att ha en ny ägare till butiken på plats runt årsskiftet.
Vad de två nuvarande handlarna ska göra efter den här perioden är ännu oklart.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil