Söker nya Ica-handlare

Nu söker man en ny handlare till Ica Nära Allköp i Likenäs. | Foto av Carina Mattsson
En ”make over” på fyra år är klar. Nu söker handlarna bakom Ica Nära Allköp i värmländska Likenäs en (eller flera) nya handlare att lämna över till.

I fyra år har Fredrik halvardsson och Anton Selberg drivit Ica Nära Alköp i värmländska Likenäs tillsammans som ägare och handlare.
Nu har de bestämt sig för att avsluta engagemanget och söker därför en ny handlare.

Efter fyra år som ägare för Ica Nära Allköp i Likenäs har nu Fredrik Halvardsson och Anton Selberg bestämt sig för att lämna över stafettpinnen till en ny Ica-handlare.
Under den gångna fyraårsperioden har de två både vunnit nationellt Ica-priset, utsetts till årets entreprenörer och investerat mer än fyra miljoner kr i buitken.

– Det har varit fyra fantastiska år och vi har gjort en butiksresa som man aldrig hade kunnat drömma om. Vi har varit på en fantastisk ort, haft underbara kunder och har världens bästa personal, säger Fredrik Halvardsson.
– Vi tycker att det är rätt läge att lämna över nu. Butiken har aldrig varit så fin eller gått såhär bra och då är det klart att det är dags för nya krafter att ta över. Nu söker man en ny handlare och ambitionen är att ha en ny ägare till butiken på plats runt årsskiftet.
Vad de två nuvarande handlarna ska göra efter den här perioden är ännu oklart.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

Länen som näthandlar mest

Stockholm är det län som handlar mest online i hela landet, enligt nya siffror från Klarna. Tvåa och trea på listan är Norrbotten och Uppsala, sist är Västernorrland.

Svensk mat har starka mervärden

Årets stämma för branschorganisationen Svensk Fågel med temat ”Vår globala och lokala utmaning för en konkurrenskraftig och hållbar matfågelproduktion” har nyligen avslutats i Tylösand, Halmstad

Bärtas smörgåspålägg tar plats

Produkterna finns nu att hitta i kylen hos ytterligare 173 Hemköp, Willys och
City Gross. Det ökar tillgängligheten för närodlade, veganska livsmedel utan tillsatser.

Finlands mest hållbara varumärke

För nionde gången blev Valio utsedd till det mest hållbara varumärket i Finland.Konsumenterna uppskattar framför allt Valios lokala produktion.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil