Digitalt kösystem har koll på antal i butik

Digitalt kösystem har koll på antal i butik
Moviik har ett digitalt kösystem som håller koll på antalet besökare. Foto: Pressbild Heytail
Moviiks köhanteringsplattform är en av de lösningar som uppstått för att hålla koll på maxantal besökare i butik och dessutom erbjuda mervärden.

Moviiks köhanteringsplattform är en av de lösningar som uppstått för att hålla koll på maxantal besökare i butik och dessutom erbjuda mervärden.

Moviik är en köhanteringsplattform som har flera användningsområden.
Ett av dem – aktuellt i pandemitider – är att kunna hantera maxantal i butiken och stödja både personal och kunder.

– Genom att manuellt registrera kunder eller att kunden skannar en QR-kod blir det enkelt för butikspersonalen att få överblick över antalet besökare och hantera insläpp samtidigt som det utåt mot kund kommuniceras hur många som vistas i butiken just nu, skriver företaget i en pressrelease.

Man påpekar att med smarta sensorer kan hanteringen av antal i butiken även automatiseras, analysera kundresan och trängsel.
– Vi har sett en kraftig ökning av intresse i att digitalisera kö- och engagemangssystem under 2020 med ett stort behov av att optimera arbetsflödet i butik och som blivit mer påtagligt under pandemin, säger Peter Thörngren hos Moviiks partner Heytail.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

Nudging ska öka ekoförsäljningen

Under oktober ska ett antal utvalda Ica-butiker arbeta med nudging för att den vägen öka försäljningen av ekologiska varor.

Dålig kunskap om hur mat produceras

Enligt en Sifo-undersökning gjord på uppdrag av Skånemejerier har majoriteten av de tillfrågade personerna låg kunskap om hur mat produceras.

Coop fortsätter sänka för medlemmar

Under fyra veckor med start 2 oktober fortsätter Coop satsningen på sina snart fyra miljoner medlemmar. Ett 70-tal varor får sänkt pris.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil