Digitalt kösystem har koll på antal i butik

Digitalt kösystem har koll på antal i butik
Moviik har ett digitalt kösystem som håller koll på antalet besökare. Foto: Pressbild Heytail
Moviiks köhanteringsplattform är en av de lösningar som uppstått för att hålla koll på maxantal besökare i butik och dessutom erbjuda mervärden.

Moviiks köhanteringsplattform är en av de lösningar som uppstått för att hålla koll på maxantal besökare i butik och dessutom erbjuda mervärden.

Moviik är en köhanteringsplattform som har flera användningsområden.
Ett av dem – aktuellt i pandemitider – är att kunna hantera maxantal i butiken och stödja både personal och kunder.

– Genom att manuellt registrera kunder eller att kunden skannar en QR-kod blir det enkelt för butikspersonalen att få överblick över antalet besökare och hantera insläpp samtidigt som det utåt mot kund kommuniceras hur många som vistas i butiken just nu, skriver företaget i en pressrelease.

Man påpekar att med smarta sensorer kan hanteringen av antal i butiken även automatiseras, analysera kundresan och trängsel.
– Vi har sett en kraftig ökning av intresse i att digitalisera kö- och engagemangssystem under 2020 med ett stort behov av att optimera arbetsflödet i butik och som blivit mer påtagligt under pandemin, säger Peter Thörngren hos Moviiks partner Heytail.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil