Tidning hyllar smoothie från Fazer

Tidning hyllar smoothie från Fazer
Tidningen Må bra har korat Fazers växtbaserade smoothie som en av ”Årets Må bra val 2021”. Foto: Pressbild Fazer
Tidningen Må bra har korat Fazers smoothie Froosh clean green till en av årets bästa hälsoprodukter – ”perfekt som snabb energikick” är ett omdöme.

Tidningen Må bra har korat Fazers smoothie Froosh clean green till en av årets bästa hälsoprodukter – ”perfekt som snabb energikick” är ett omdöme.

Hälsotidningen Må bra har gett den växtbaserade smoothien Froosh clean green utmärkelsen ”Årets Må bra-val 2021 – årets bästa hälsomat”.
Kriterierna var bland annat att produkten skulle vara mat som gör det lättare att leva hälsosamt och visa hänsyn till klimat- och miljöpåverkan. Motiveringen från juryn på Må bra för att prisa smoothien som en av årets hälsoprodukter lyder: ”Föredrar du att dricka dina grönsaker och din frukt? Här är en smoothie som även har vinäger i sig vilket ger en uppfriskande smak. Perfekt att ta som snabb energikick ­innan eller ­efter träning.”

– Vi är glada över att den här utmärkelsen. Vår nyaste smoothie är en del av vårt sortiment av naturligt funktionella smoothies där vi erbjuder våra konsumenter bra mellanmål när tiden är knapp, säger företagets Julia Weijola.

Fazer har fått fler priser under senaste tiden och utsågs 12 november till vinnare av det svenska Livsmedelspriset 202 för sin innovativa produkt havreris.
Fazer har även fått det finska priset ”Star act award 2020” som ett erkännande för sin strategi om innovativ tillverkning av xylitol från havreskal.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil