Tidning hyllar smoothie från Fazer

Tidning hyllar smoothie från Fazer
Tidningen Må bra har korat Fazers växtbaserade smoothie som en av ”Årets Må bra val 2021”. Foto: Pressbild Fazer
Tidningen Må bra har korat Fazers smoothie Froosh clean green till en av årets bästa hälsoprodukter – ”perfekt som snabb energikick” är ett omdöme.

Tidningen Må bra har korat Fazers smoothie Froosh clean green till en av årets bästa hälsoprodukter – ”perfekt som snabb energikick” är ett omdöme.

Hälsotidningen Må bra har gett den växtbaserade smoothien Froosh clean green utmärkelsen ”Årets Må bra-val 2021 – årets bästa hälsomat”.
Kriterierna var bland annat att produkten skulle vara mat som gör det lättare att leva hälsosamt och visa hänsyn till klimat- och miljöpåverkan. Motiveringen från juryn på Må bra för att prisa smoothien som en av årets hälsoprodukter lyder: ”Föredrar du att dricka dina grönsaker och din frukt? Här är en smoothie som även har vinäger i sig vilket ger en uppfriskande smak. Perfekt att ta som snabb energikick ­innan eller ­efter träning.”

– Vi är glada över att den här utmärkelsen. Vår nyaste smoothie är en del av vårt sortiment av naturligt funktionella smoothies där vi erbjuder våra konsumenter bra mellanmål när tiden är knapp, säger företagets Julia Weijola.

Fazer har fått fler priser under senaste tiden och utsågs 12 november till vinnare av det svenska Livsmedelspriset 202 för sin innovativa produkt havreris.
Fazer har även fått det finska priset ”Star act award 2020” som ett erkännande för sin strategi om innovativ tillverkning av xylitol från havreskal.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil