Edgy veggie senaste veganska hos Movement

Edgy veggie senaste veganska hos Movement
Edgy veggies sortiment består av fyra olika seitanbaserade alternativ. Foto: Pressbild Movement
Edgy veggie är det senaste veganska tillskottet hos Movement. Edgy veggies sortiment består idag av fyra olika seitanbaserade alternativ.

Edgy veggie är det senaste veganska tillskottet hos Movement. Edgy veggies sortiment består idag av fyra olika seitanbaserade alternativ.

Edgy veggie presenteras av Movement som ett Malmöbaserat start-up-företag som producerar goda, hälsosamma och hållbara seitanbaserade alternativ till kött.
Eddy Veggie är grundat av ett gäng matentusiaster som har arbetat med livsmedel hela sina liv.

Under en matresa fick de upp ögonen för seitan, ett veteprotein som har en bra textur och dessutom är veganskt. Ur det föddes idén om att lansera seitan på den svenska marknaden.
Efter en tid lyckades företaget skapa ett resultat man var nöjd med, produkter som idag endast består av vete, vatten och kryddor som är helt utan onödiga tillsatser och som man anser hållbara både för våra kroppar och vår planet.

Idag finns fyra olika produkter i sortimentet, tre av dem är smaksatta pulled seitan och den fjärde ett naturellt seitanblock som kan marineras och smaksätts utifrån tycke och smak.
Samtliga produkter kan stekas, ugnsbakas eller grillas.

Edgy veggie är ett av Movements storstadskårs senaste tillskott, ett samarbete där Movements säljkår skapar synlighet för varumärket och står för säljbearbetningen i butik. Edgy veggies seitanprodukter finns idag att köpa i Ica-butiker runtom i Sverige.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil