Färdigmat i ny förpackning

Under vecka 40 lanseras Pure med en serie asiatiska färdigrätter vilka kommer till butiken i klimatsmarta träfiberförpackningar.

Pure lanserar sina rätter hos Ica, Coop, Hemköp och Willys.
I ett pressmeddelande skriver företaget att man blir först i Sverige med att lansera kylda färdigrätter med bra hållbarhet som ”på allvar minskar mängden plast i hyllan”. 

– I den kylda färdigmatshyllan finns mängder av färdigrätter men hittills inga alternativ som kombinerar färdigmat av hög kvalitet med lång hållbarhet och klimatsmarta träförpackningar, säger Michel tops som är vd för Tops foods och ägare av varumärket Pure.
– Därför känns det bra att lansera Pure som drastiskt minskar plastförbrukningen via Pures rätter i träfibertråg, tillägger Tops.

Rätterna som lanseras är Chicken tikka masala, Chicken sweet & sour, Chicken red curry och Chicken green curry.
– Pures rätter är perfekta för den som vill kunna gå till mataffären och köpa en rätt lika god som en nylagad take-away och dessutom i en klimatsmart förpackning, menar Tobias Wikström, vd för Foodbroker international som har distributionsrätten för Pure.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Coops medlemmar stöttar bigårdar

Här kan man snacka om ett rejält bi-drag. Coops medlemmar skänker 1,3 miljoner bin till demonstrationsbigårdar i ett nytt samarbete.

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil