Annons

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Erbjuder take away-lösning

Att snabbt öka takeaway-försäljningen är snabbaste hjälpen för restauranger. Nu vill Onslip Cloud bidra till att hjälpa restaurangen i nya krisläget.

I Corona-krisens spår krisar inte minst handel, restauranger, hotell och besöksnäringar.
För restaurangernas del är den snabbaste och mest tillgängliga lösningen att skala upp sin takeaway-försäljning, menar kassaplattformsbolaget Onslip Cloud.

– När hela restaurangbranschen går på knäna är det en självklarhet för Onslip att vara med och stötta med det vi kan. Just nu är det restaurangägarna och deras personal som tar den största smällen och behöver mest stöttning, säger Daniel Rasmussen, vd för Onslip Cloud.
– För att restauranger inte ska behöva stänga igen helt erbjuder vi ett komplett takeaway-kit ända fram till maj utan att betala. På så sätt hjälper vi restaurangerna att snabbt ställa om och möta konsumenternas efterfrågan på smidiga och säkra takeaway-lösningar, säger Daniel Rasmussen.

Med Takeaway-kittet, minimeras väntetider på restaurangerna samtidigt som fysisk kontakt med kortterminaler elimineras helt eftersom beställning och betalning sker på konsumentens egen app på telefonen.

Under första halvan av februari tappade sushi-, thai-, och pizzarestauranger i snitt 6 procent jämfört med samma period 2019, menar Onslip Cloud. Värst går det enligt företaget just nu för sushi-restauranger som under vecka 11 2020 jämfört med 2019 minskade hisnande 36 procent.

Annons

powered by Typeform

Annons

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

”Allt beror på läget”

Reitan driver Pressbyrån och 7-Eleven i Sverige och konstaterar att koncernens butiker drabbas olika hårt i Corona-tider där läget är helt avgörande.

Coop agerar i Karlskoga

Coop Värmland stänger nu en butik i Karlskoga och låter personal därifrån stötta Coop Forum för att den ska kunna hållas öppen även i nuvarande läge.

Tusentals går med i Handels

Den tuffa situationen i Corona-virusets spår får fler att söka sig till facket. Handels kan räkna in drygt 3 300 nya medlemmar hittills under mars.

Marknadsför gratis

Mecenat, som förhandlar fram studentrabatter, vill bidra i ett tufft läge genom att låta lokala företag marknadsföra sina varor och tjänster gratis.

”H&M tappar 45 procent”

Carnegie skriver i en analys att man räknar med att H&M:s försäljning under mars-maj kommer att minska cirka 45 procent med kvardröjande effekter.

Officiell kaffeleverantör

Löfbergs skapar finska arenaframgångar och blir officiell kaffeleverantör till den nya multiarenan UROS Live i
Tammerfors.

Anmäl dig till

powered by Typeform

NYHETSBREV.

- FEM snabba
- Varje vardag
- Vid lunch