Erbjuder take away-lösning

Att snabbt öka takeaway-försäljningen är snabbaste hjälpen för restauranger. Nu vill Onslip Cloud bidra till att hjälpa restaurangen i nya krisläget.

I Corona-krisens spår krisar inte minst handel, restauranger, hotell och besöksnäringar.
För restaurangernas del är den snabbaste och mest tillgängliga lösningen att skala upp sin takeaway-försäljning, menar kassaplattformsbolaget Onslip Cloud.

– När hela restaurangbranschen går på knäna är det en självklarhet för Onslip att vara med och stötta med det vi kan. Just nu är det restaurangägarna och deras personal som tar den största smällen och behöver mest stöttning, säger Daniel Rasmussen, vd för Onslip Cloud.
– För att restauranger inte ska behöva stänga igen helt erbjuder vi ett komplett takeaway-kit ända fram till maj utan att betala. På så sätt hjälper vi restaurangerna att snabbt ställa om och möta konsumenternas efterfrågan på smidiga och säkra takeaway-lösningar, säger Daniel Rasmussen.

Med Takeaway-kittet, minimeras väntetider på restaurangerna samtidigt som fysisk kontakt med kortterminaler elimineras helt eftersom beställning och betalning sker på konsumentens egen app på telefonen.

Under första halvan av februari tappade sushi-, thai-, och pizzarestauranger i snitt 6 procent jämfört med samma period 2019, menar Onslip Cloud. Värst går det enligt företaget just nu för sushi-restauranger som under vecka 11 2020 jämfört med 2019 minskade hisnande 36 procent.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil