Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Erbjuder take away-lösning

Att snabbt öka takeaway-försäljningen är snabbaste hjälpen för restauranger. Nu vill Onslip Cloud bidra till att hjälpa restaurangen i nya krisläget.

I Corona-krisens spår krisar inte minst handel, restauranger, hotell och besöksnäringar.
För restaurangernas del är den snabbaste och mest tillgängliga lösningen att skala upp sin takeaway-försäljning, menar kassaplattformsbolaget Onslip Cloud.

– När hela restaurangbranschen går på knäna är det en självklarhet för Onslip att vara med och stötta med det vi kan. Just nu är det restaurangägarna och deras personal som tar den största smällen och behöver mest stöttning, säger Daniel Rasmussen, vd för Onslip Cloud.
– För att restauranger inte ska behöva stänga igen helt erbjuder vi ett komplett takeaway-kit ända fram till maj utan att betala. På så sätt hjälper vi restaurangerna att snabbt ställa om och möta konsumenternas efterfrågan på smidiga och säkra takeaway-lösningar, säger Daniel Rasmussen.

Med Takeaway-kittet, minimeras väntetider på restaurangerna samtidigt som fysisk kontakt med kortterminaler elimineras helt eftersom beställning och betalning sker på konsumentens egen app på telefonen.

Under första halvan av februari tappade sushi-, thai-, och pizzarestauranger i snitt 6 procent jämfört med samma period 2019, menar Onslip Cloud. Värst går det enligt företaget just nu för sushi-restauranger som under vecka 11 2020 jämfört med 2019 minskade hisnande 36 procent.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.