Nytt (gammalt) från Coop

Coop återupplivar alltså det gamla goda varumärket Signum.
Nu återuppstår det gamla varumärket Signum hos Coop och den här gången återkommer det som öl. Det blir som 2,8% och som 3,5%, båda burkar på 50 cl.

Coop återupplivar alltså det gamla varumärket Signum.
När det återuppstår är det som öl i 50 cl burk och i styrkorna 2,8% och 3,5%.

Signum finns i såväl Coops butiker som i näthandeln och beskrivs som innehavare av ”en behaglig smak av malt och lätt beska av humle”.
– Signum är ett öl som passar både till vardag och fest. Ett perfekt alternativ till påsk och midsommar, anser Åsa Wickholm, chef för egna varumärken hos Coop.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

Medlemskampanj ska lyfta Coop

Coop lanserar en ny kampanj för att locka fler kunder och stå starka i konkurrensen med bland annat lågprisprofilerade kedjorna Lidl och Willys.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil