En handlares dröm blir verklighet

Sam Rostami, numera butiksägare | Foto Pressbild
Sam Rostami, Lerums egen son, fick redan som barn en passion för den närbelägna matbutiken och drömde om att en dag ha en egen. Efter att ha arbetat inom Axfoodkoncernen sedan 2017 blev hans dröm sann när han förvärvade Stenkullens Servicebutik i augusti 2023. Den 6 maj omvandlas butiken till Tempo Lerum Stenkullen.

”Det känns fantastiskt och det har alltid varit min dröm att ha en Tempo-butik. Jag har följt kedjan och ser mycket positivt som sker inom Tempo just nu,” säger Sam.

Stenkullen, en del av Lerums kommun, har alltid haft en mat- eller servicebutik på platsen där Tempo Stenkullen nu öppnar.

”Kunderna är väldigt positiva till att jag tagit över butiken eftersom den tidigare drevs som en servicebutik. Det har saknats en riktig matbutik här, och människorna i Stenkullen vill kunna handla lokalt. Jag brinner för att ge utmärkt service och hoppas kunna tillgodose invånarnas behov,” tillägger Sam.

Sam Rostami kliver officiellt in i rollen som Tempohandlare den 6 maj. Trots en begränsad yta på knappt 200 kvadratmeter planerar han att erbjuda ett brett sortiment med fokus på färskvaror.

”Vi kommer att satsa på färskvaror och sträva efter att ha ett omfattande sortiment. Jag vill att mina kunder ska kunna hitta allt de behöver här,” säger han.

Henrik Sjöblom Adsten, Tempokonsulentchef, kommenterar den nya butiken:

”Det är fantastiskt att vi har hittat en bra plats med god lönsamhetspotential för handlaren. Vi är övertygade om att Sam, med sitt engagemang och kunnande, kommer att driva butiken framåt. Tempo Stenkullen kommer att vara ortens vänliga granne och göra det enklare för invånarna i Stenkullen att handla lokalt,” säger Henrik.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil