”Köp Byggmax och Cibus”

Två aktier i och kring handeln får köptips och för en annan kommer rådet att avvakta med aktieköp när Privata affärer presenterar första numret 2020 av Börsveckan och tror på Byggmax.

Börsveckan tror att Byggmax kan vara en god investering bland den svenska börsens aktier.
Den rekommendationen lämnar man efter att Byggmax kräftgång sedan det misslyckade köpet av Skånska byggvaror tros vara över.
Nu väntar man en återupptagen aktieutdelning, en tillväxt på 3 procent och att aktien kan bli en vinnare igen.

Det finska fastighetsbolaget Cibus, som har en stor del av sina fastigheter inom handel och dagligvaruhandel i Finland, är också en aktie som Börsveckan tror på.
Hög utdelning och trygga intäkter, påpekar Börsveckan och rekommenderar köp.

Däremot säger man avvakta om en svensk butiksjätte, nämligen Clas Ohlson. Börsveckan föreslår att man ska sitta still i båten och avvakta med att köpa aktier i Clas Ohlson med hänvisning till värdering och kursutveckling.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil