Tareq Taylor gör reklam för Nescafé

Tareq Taylor gör reklam för Nescafé
En glad Tareq Taylor med en kopp Nescafé i handen. Foto: Pressbild
Nescafé har rekryterat Tareq Taylor som dragplåster. Nu släpper man en kampanjfilm med stjärnkocken om att kaffe ”är så mycket mer än bara en dryck”.

Nescafé har rekryterat Tareq Taylor som dragplåster. Nu släpper man en kampanjfilm med stjärnkocken om att kaffe ”är så mycket mer än bara en dryck”.

Sverige är som bekant ett av de länder där man konsumerar mest kaffe och i flest sammanhang.
Nu ska Nescafé visa att pulverkaffe ”är så mycket mer än en dryck” och har för det syftet hyrt in Tareq Taylor som dragplåster i bland annat en ny kampanjfilm.

– Jag uppskattar alltid en god kopp kaffe men själva kaffepausen är så mycket mer än bara kaffe. För mig är det en chans att stanna upp i vardagen, tillsammans med andra. Det är en speciell stund på dagen som jag värdesätter och älskar, säger Tareq Taylor.

Tareq Taylor ska bli ”ambassadör” för Nescafé lyx, en variant som enligt pulverkaffe-företaget är särskilt anpassad till de svenska smakpreferenserna.
– Vi ser fram emot vårt samarbete med Tareq. Det är ett fantastiskt kul samarbete, i synnerhet med Tareqs bakgrund och expertis, säger Tanja Serup hos Nescafé.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil