Postnord satsar på paketboxar i Malmö

Postnord satsar på paketboxar i Malmö
På sin post i Malmö. Eller kanske sin plats. Nu satsar Postnord på paketboxar i Malmö. Foto: Pressbild Postnord

Under det senaste året har Postnord satsat på paketboxar. Starten var i Stockholm och nu har turen kommit till att berika Malmö med 93 paketboxar.

I takt med att e-handeln växer blir behovet av smidiga leveranser, ökad tillgänglighet och olika leveransalternativ allt viktigare för konsumenten, konstaterar även Postnord.
Därför har man det senaste året satsat på post- och paketsektorns motsvarighet till obemannade butiker, nämligen paketboxar.

Man introducerade sina paketboxar i Stockholm under hösten 2020 och har sedan bland annat etablerat tjänsten i Enköping, Göteborg och Alingsås.
Nu är turen kommen till Malmö där Postnord nu placerar ut 93 boxar för paket.

– Paketboxarna är ett bra komplement till paketombud för att möta den ökade paketmängden och erbjuda mottagarna ytterligare leveransalternativ, anser Fredrik Linderoth som är chef för retailområde syd hos Postnord.
– PostNord arbetar löpande för att stärka servicen och utveckla lösningar för alla typer av behov. Den allra första boxen i Stockholm fick ett fint mottagande, och det är roligt att nu kunna erbjuda tjänsten till Malmöborna, tillägger han.

Från att 120 paketboxar placerades ut i Stockholm under hösten har antalet över landet utökats till 2 500 boxar.
I Malmö har 17 boxar placerats ut och inom den närmsta veckan kommer ytterligare 76 att placeras ut i både Malmö och i grannkommunerna.

– Vi har efterfrågat en paketboxlösning i Malmö och tycker att det är kul att nu kunna erbjuda en smidig lösning till invånarna. Vi har tydligt sett att det är ett populärt alternativ eftersom konsumenten kan hämta upp sitt paket dygnet runt utan risk för trängsel, så vi tror att det kommer att bli populärt, säger Fredrik Linderoth.  

Dela denna nyhet

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Ny matfestival får premiär i oktober

Ny matfestival får premiär i oktober

En ny matfestival för ”medveten gastronomi” ska samla Nordens stjärnkockar och genomföra sin första upplaga i oktober i år i Stockholm.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.