Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Coop återkallar öl

Coop återkallar sin öl folköl Signum för att den kan vara för stark. Huruvida några kunder klagat är oklart. | Foto av Michelle Riach
Inte starköl men för stark öl. Nu återkallar Coop en folköl för att den kan hålla för hög alkoholhalt. Det gäller ett parti av Signum 2,8 procent.

Coop återkallar Signum öl, 2,8%, på grund av att den kan innehålla en för hög alkoholhalt. Återkallelsen gäller burkar märkta med bäst före 2021-03-28 följt av klockslag mellan 04:00 och 05:00

Coop tar händelsen på största allvar, och som en försiktighetsåtgärd stoppas försäljningen av Signum öl 2,8% tills de burkar som riskerar vara felaktiga plockats bort från butikerna, skriver presschefen Helena Kilström Esscher i en pressrelease där Coop beklagar det inträffade.

Kunder som köpt Signum öl 2,8% med bäst-före-datum och tid enligt ovan uppmanas lämna tillbaka dessa i Coops butiker för att få pengarna tillbaka.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.