Sourcream & Triple Onion är inte bara en vanlig chips, utan en kulinarisk resa. Smaken berikas av en perfekt balanserad blandning av schalottenlök, salladslök och den traditionella gul löken. Resultatet är en djup och rik löksmak som kompletterar den krämiga sourcream-basen på ett utsökt sätt.

Gårdschips fortsätter sin stolta tradition av hantverksmässig tillverkning i Laholm. Med lokalproducerade produkter och potatis från närliggande åkrar erbjuder företaget en autentisk smakupplevelse. Varje påse bär med sig information om chipsmästaren, potatissort, och odlingens plats – en äkta halländsk delikatess.

Klimatsmart produktion
VD Henrik Strinning understryker Gårdschips engagemang för miljön. Genom närodlade råvaror och samarbete med lokala producenter strävar företaget efter att minimera sin påverkan på naturen. Sourcream & Triple Onion representerar inte bara en kulinarisk höjdare utan är också en del av företagets klimatsmarta framtid.

Sourcream & Triple Onion, i sin 150 grams förpackning, blir den ultimata snacksen för alla vår- och sommarevenemang. Oavsett om det är en picknick i parken eller en grillkväll, erbjuder dessa chips en oemotståndlig smakupplevelse som kan avnjutas på egen hand eller tillsammans med favoritdippen.