Lagerhaus ska öppna ny butik i Stockholm

Lagerhaus ska öppna ny butik i Stockholm
Foto: Lagerhaus
Lagerhaus fortsätter bygga ut butiksnätet och nu kommer beskedet att man öppnar en ny, stor butik på Liljeholmen i Stockholm med invigning i augusti.

Lagerhaus fortsätter bygga ut butiksnätet och nu kommer beskedet att man öppnar en ny, stor butik på Liljeholmen i Stockholm med invigning i augusti.

Inrednings- och hemkedjan Lagerhaus fortsätter bygga ut.
Senaste knappnålen över butiker sätter man på Liljeholmstorget galleria i Stockholm där Lagerhaus öppnar 20 augusti.

Butiken, till storleken 400 kvadratmeter, gör att Lagerhaus har dussinet fullt i Stockholms-området och är dessutom den femte butiken man öppnar under 2021.
– Lagerhaus vision är att skapa happy places för alla och därför fortsätter vi att expandera vårt butiksnät. Äntligen har vi hittat rätt lokal i Liljeholmstorget galleria, som är en naturlig knutpunkt för så många pendlare och bosatta i södra Stockholm, säger Jerker Levin, vd, om nya etableringen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Jättesatsning av Löfbergs i Karlstad

Familjen Löfberg, som äger kafferosteriet med samma namn, gör nu en jättesatsning i Karlstad med, bland annat, ett nytt stort kafferosteri.

Ny formel ska hjälpa med klappar

En ny formel ska hjälpa oss att köpa rätt julklappar, något som enligt en undersökning oroar väldigt många svenskar.

Nya EU-regler för förpackningar

EU har antagit nya regler för förpackningar och avfall från förpackningar. Samtidigt skapar man ett förbud mot s k ”evighetskemikalier”.

Nytt bananinitiativ ska mosa matsvinnet

Ett nytt bananinitiativ ska inspirera till att minska matsvinnet. I kampen mot svinnet lanseras nu Bananboken, en receptsamling med svinnsmarta recept.

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil