Go to Oitavos tar vinnarna till Portugal

Go to Oitavos tar vinnarna till Portugal
Foto: Oitavos Dunes
En bra dag i augusti kan ta dig till Portugal. I vart fall om ni lyckas i Go to Oitavos och lägger en dag i augusti på Arlandastad golf.

En bra dag i augusti kan ta dig till Portugal. I vart fall om ni lyckas i Go to Oitavos och lägger en dag i augusti på Arlandastad golf.

Onsdag 18 augusti är det dags. Då arrangeras Go to Oitavos på Mastersbanan hos Arlandastad Golf.
En kvaltävling där de vinnande lagen åker till finalen i portugisiska Cascais, vilken arrangeras 16-19 november i år.

Spelformen är fyrboll-bästboll, poängbogey i 2-mannalag där det bästa resultatet per hål räknas. Max handicap är 28.0 men du är välkommen att spela även om du har högre handicap.
– Det blir ett arrangemang likt Europatouren med start på hål 1 & 10 från klockan 8.3o och en dag med portugisiskt tema, hälsar arrangören som också meddelar att maximalt 50 lag per dag kan delta så det gäller att hitta sin spelkompis och anmäla sig.

Mer information hos Arlandastad golf AB, Urban Hornberg urban@arlandastadgolf.se och anmälan med lagnamn direkt på golf.se.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Coops medlemmar stöttar bigårdar

Här kan man snacka om ett rejält bi-drag. Coops medlemmar skänker 1,3 miljoner bin till demonstrationsbigårdar i ett nytt samarbete.

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil