Go to Oitavos tar vinnarna till Portugal

Go to Oitavos tar vinnarna till Portugal
Foto: Oitavos Dunes
En bra dag i augusti kan ta dig till Portugal. I vart fall om ni lyckas i Go to Oitavos och lägger en dag i augusti på Arlandastad golf.

En bra dag i augusti kan ta dig till Portugal. I vart fall om ni lyckas i Go to Oitavos och lägger en dag i augusti på Arlandastad golf.

Onsdag 18 augusti är det dags. Då arrangeras Go to Oitavos på Mastersbanan hos Arlandastad Golf.
En kvaltävling där de vinnande lagen åker till finalen i portugisiska Cascais, vilken arrangeras 16-19 november i år.

Spelformen är fyrboll-bästboll, poängbogey i 2-mannalag där det bästa resultatet per hål räknas. Max handicap är 28.0 men du är välkommen att spela även om du har högre handicap.
– Det blir ett arrangemang likt Europatouren med start på hål 1 & 10 från klockan 8.3o och en dag med portugisiskt tema, hälsar arrangören som också meddelar att maximalt 50 lag per dag kan delta så det gäller att hitta sin spelkompis och anmäla sig.

Mer information hos Arlandastad golf AB, Urban Hornberg urban@arlandastadgolf.se och anmälan med lagnamn direkt på golf.se.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

Ica-banken höjer sparräntan igen

Ica-banken höjer återigen sparräntan. Den här gången kommer det som en omedelbar reaktion på riksbankens räntebesked torsdag.

Ännu ett nytt svenskt snabbmatskoncept

Nu kommer ytterligare ett svenskt restaurangkoncept med ambitionen att utmana de stora snabbmatskedjorna. ”Fiffis” är namnet på den senaste utmanaren.

Hemköp öppnar i nya lokaler i Örby

Nu har Hemköp öppnat sin nya fräscha Hemköp-butik i Örby i södra Stockholm. Efter två år kunde man slå upp portarna 14 september.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil