Gooh tar Italiens paradrätt till handeln

Foto MostPhotos
Gooh kan välkomna Italiens paradrätt till sortimentet. Nu inkluderar man Lasagnette Bolognese i det utbud man erbjuder dagligvaruhandeln.

”Nu är den här – en liten bit av Italien att avnjuta hemma”, utropar Gooh när man nu introducerar sin nya färdigrätt, Lasagnette Bolognese.

Det är en minilasagne med fyllig krämighet genom hela rätten, skriver Gooh som lanserar nyheten vecka 36 i dagligvaruhandeln.

– Vi är stolta över att introducera vår nya Lasagnette Bolognese, som är en smakrik tolkning av den klassiska italienska rätten, gjord på svenska råvaror. Lasagnetten är skapad med de finaste ingredienserna och vi tror att den kommer bli en favorit hos både nya och befintliga kunder, säger Louise Helén, marknadschef för Gooh.

Goohs Lasagnette är fylld med svensk nötfärs, smakrik parmesan och rikligt med mozzarella på toppen, som tar dig på en kulinarisk resa till det vackra medelhavslandet, Italien.

– Gooh har alltid strävat efter att erbjuda svenska matälskare smakfulla och bekväma maträtter tillagade på de allra finaste råvarorna. Efter noggrann analys av matmarknadens trender, insåg vi att det fanns ett tydligt behov av en god och vällagad lasagnette som smakar hemlagat, färdig att ätas på bara några minuter, säger Louise Helén.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil