Wellibites till Humble – satsar på sockerfritt

Wellibites till Humble – satsar på sockerfritt
Humbles vd Simon Petrén. Foto: Humble Group
Foodtech-bolaget Humble köper sockerfria godisföretaget Wellibites av grundaren Sara Serray och betalar främst med egna aktier.

Foodtech-bolaget Humble köper sockerfria godisföretaget Wellibites av grundaren Sara Serray och betalar främst med egna aktier.

Foodtech-bolaget Humble, som har sin utgångspunkt i succén med klimatvänliga tandborstar, går vidare och köper en annan framgångssaga, sockerfria godisföretaget Wellibites som Sara Serray startade.
Vad Humble betalar för Wellibites är inte offentligt men betalningen sker i första hand genom egna aktier.

Wellibites startades av Sara Serray för att profilera sockerfritt och vitaminberikat godis. Sedan starten har omsättningen utvecklats väl och enligt Humbles pressrelease med god lönsamhet och för i år en prognostiserad omsättning på 21,1 miljoner kr.

– Vi har under åren haft förmånen att följa bolaget och det ska bli mycket spännande att se vad vi tillsammans kan åstadkomma med de verktyg och synergier som Humbles strukturella plattform erbjuder, säger Humbles vd Simon Petrén i pressreleasen.

– Givet att Wellibites på kort tid lyckats ta en stark position på den svenska marknaden med endast organisk tillväxt, ser vi även stora möjligheter att utveckla bolaget och varumärket till en internationell succé. Det är en stor glädje att välkomna Sara Serray och Wellibites till Humble group, tillägger Petrén.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil