Postnord trampar på

Postnord trampar på. Ansträngt men under kontroll, är Postnords sammanfattning av läget under corona. | Foto: Pressbild
Bland många andra problem kring coronaviruset meddelar nu Postnord att situationen som den är kommer att leda till försenade leveranser periodvis.

Postnord påverkas som alla andra av coronakrisen och medarbetarna får jobba för högtryck. Postnord har även försökt täcka upp för sjuk personal genom att få extraanställda och andra att hoppa in i tjänst.

I flera städer har postutdelningen påverkats periodvis under de här veckornas påfrestning men situationen förändras dag för dag.
Personalen jobbar för högtryck, konstaterar Postnord, som ber om tålamod med att leveranser i en del fall kan ta längre tid än normalt.

Samtidigt skriver Postnords pressansvariga Maria Ibsén, utifrån uppgifter i transportnet.se, att situationen ändå är under kontroll.
– Även om situationen på sina ställen är ansträngd är det ännu långt till dess att vi behöver göra några dramatiska prioriteringar. Däremot hoppas vi att mottagare och avsändare har tålamod om enstaka leveranser tar längre tid än vanligt, sammanfattar hon läget.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil