Hammars bryggeri satsar sockerfritt

Hammars bryggeri lanserar passionsfrukt utan socker på enlitersflaska. Foto: Pressbild Hammars bryggeri
Hammars bryggeri lanserar nu en passionsfrukt utan socker på enlitersflaska och säger sig svara mot en stor efterfrågan hos kunderna.

Lagom tills att debatten växer om en svensk läsk- och sockerskatt och argumenten flödar för och emot, låter Hammars bryggeri något annat flöda.

Nu lanserar bryggeriet vid Vättern en av sina storsäljare – Passionsfruktsläsk – i en variant utan socker.
Grunden till Hammars Bryggeris ”familjesortiment” av traditionella smaker på Pet-flaska är i stort sett stabil sedan flera årtionden, men då och då byts några sorter ut och det lanseras något nytt, påpekar man i ett pressmeddelande.

– Massor av kunder har efterfrågat just vår Passionsfruktsläsk utan sockeer. Vi har jobbat hårt för att skapa en fantastisk smakupplevelse för dem, kommenterar Anders Markstedt, vd för Hammars bryggeri.

Läsk utan socker växer på dryckesmarknaden och har de senaste tio åren haft en ökning på omkring 200 procent, skriver bryggeriet. 
Passionsfrukt utan socker lanseras nu bland annat på Ica, Coop och Rusta i både Sverige och Norge.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil