Lägger ned butik i Tensta

När man nu stänger erbjuds de anställda jobb i andra Lidl-butiker och i andra delar av koncernen. | Foto från NeydtStock
Lidls rubriker brukar handla om att man öppnar nya butiker på vägen mot 200. Den här handlar istället om att man lägger ned butiken i Tensta centrum.

Det har varit ett tufft ekonomiskt läge för Lidls butik i Tensta under en längre tid och att man inte får butiken att gå ihop gör att beslutet fattades om en nedläggning.
Söndag 28 juni blev sista dagen butiken höll öppet.

– Vi har alltid haft som ambition att ha en butik i Tensta men på grund av att butiken har visat svagare omsättning och lägre omsättningsutveckling så har vi tagit beslutet att stänga butiken, säger Johan Eriksson, regiondirektör för Lidl i Stockholm till lokaltidningen Mitt i.

I Tensta har Lidl funnits ända sedan 2003. När man nu stänger erbjuds de anställda jobb i andra Lidl-butiker och i andra delar av koncernen.
– Vi välkomnar våra kunder till alla våra butiker inom Stockholm men vill specifikt hänvisa kunderna i Tensta till butikerna i Kista, Spånga och Rinkeby
, säger Johan Eriksson till tidningen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil