Dogman växer vidare – öppnar 30:e butiken

Dogman växer vidare – öppnar 30:e butiken
Dogman satsar som hundan – öppnar nu kedjans 30:e butik. Foto: Pressbild
Genom att köpa ännu en butik omfattar Dogman-kedjan nu 30 butiker. Nummer 30 är nyinköpta Teba i Höör, för övrigt Dogmans fjärde butik i Skåne.

Genom att köpa ännu en butik omfattar Dogman-kedjan nu 30 butiker. Nummer 30 är nyinköpta Teba i Höör, för övrigt Dogmans fjärde butik i Skåne.

En nyinköpt butik i Höör, Teba, och Dogman har 30 butiker i Norden och fyra i Skåne.
– Vår strategi är att finnas nära kunderna, konstaterar med viss självklarhet Dogmans vd Pierre Olofsson.
– Vi är väldigt glada över att få tillfälle att förvärva en så väletablerad butik och möjligheten att komma närmare ännu fler av våra kunder i Skåne.

Dogmans nya butik i Höör är cirka 1 800 kvadratmeter stor och belägen strax söder om Höör. TEBA startades av Gunnel och Thord Ellman 1991
Butiken är känd för sitt breda sortiment för hund, katt och smådjur, något Dogman kommer att förvalta när driften av butiken tas över i september 2021, skriver företaget i en pressrelease.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Änglamark pasta byter till papp

Änglamark pasta byter till papp. Alla förpackningar byts ut och besparingen blir enligt Coop 300 ton plast per år.

20 år sedan Lidl öppnade i Sverige

25 september var det exakt 20 år sedan Lidl öppnade sina första butiker i Sverige. Idag har kedjan 205 butiker från Trelleborg till Boden.

Inredningsföretag köper studio

Butiksinredningsföretaget Nitton93 köper Studio Johansson Bergvall som under lång tid arbetat med utveckling av bland annat Icanders för Ica Sverige.

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil