Dogman växer vidare – öppnar 30:e butiken

Dogman växer vidare – öppnar 30:e butiken
Dogman satsar som hundan – öppnar nu kedjans 30:e butik. Foto: Pressbild
Genom att köpa ännu en butik omfattar Dogman-kedjan nu 30 butiker. Nummer 30 är nyinköpta Teba i Höör, för övrigt Dogmans fjärde butik i Skåne.

Genom att köpa ännu en butik omfattar Dogman-kedjan nu 30 butiker. Nummer 30 är nyinköpta Teba i Höör, för övrigt Dogmans fjärde butik i Skåne.

En nyinköpt butik i Höör, Teba, och Dogman har 30 butiker i Norden och fyra i Skåne.
– Vår strategi är att finnas nära kunderna, konstaterar med viss självklarhet Dogmans vd Pierre Olofsson.
– Vi är väldigt glada över att få tillfälle att förvärva en så väletablerad butik och möjligheten att komma närmare ännu fler av våra kunder i Skåne.

Dogmans nya butik i Höör är cirka 1 800 kvadratmeter stor och belägen strax söder om Höör. TEBA startades av Gunnel och Thord Ellman 1991
Butiken är känd för sitt breda sortiment för hund, katt och smådjur, något Dogman kommer att förvalta när driften av butiken tas över i september 2021, skriver företaget i en pressrelease.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Norska Posten testar paketrobot

Nu testar norska Posten självkörande robotar som hämtar varor och även levererar dem. Första delen i projektet är ett test i fyra veckor.

”Julhandeln blir oerhört viktig”

Det är fortsatt dyster framtidstro hos svenska handlare och Svensk handel ser nu julhandeln som ”oerhört viktig” för utvecklingen framöver.

Lidingö centrum skapar yta för fler

Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

”Det finns ingen gratis frakt”

”Det finns ingen gratis frakt”, skriver LO-förbundet Transport och uppmanar alla att välja alternativ som är bra för individ och miljö.

Vi handlar mer under Black Week

Klarna konstaterar, efter de första dagarna av Black Week, att man kan se en försäljningsökning på ungefär 4 procent jämfört med förra året.

Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil