Krav lanserar app och ny digital plattform

Krav lanserar app och ny digital plattform
Foto: Krav
Krav tar nu nästa steg i sin digitala omställning, genom en digital plattform och en app för smarta telefoner där man kan ta del av Kravs regler.

Krav tar nu nästa steg i sin digitala omställning, genom en digital plattform och en app för smarta telefoner där man kan ta del av Kravs regler.

När Krav bildades 1985 räckte en A4 för att få plats med alla regler. Idag lyckliggör man mänskligheten med regler som fyller 20 kapitel i en bok.
Därför och av omställningsskäl lanserar man nu en digital plattform och en app där man kan ta del av regelverken.

– Den nya digitala plattformen är en del i vårt övergripande mål att skapa användarvänliga verktyg och med detta hoppas vi kunna förenkla och öka tillgängligheten till Kravs regler för kunder och berörda partners, säger organisationens vd Anita Falkenek.

Tillgänglighet och enklare navigering har varit ledord i arbetet med digitaliseringen, skriver Krav om innovationen där den digitala regelboken både på hemsidan och i appen är sökbar.
Både på KRAVs hemsida och i appen kan man läsa nyheter och ändringar i såväl aktuella som kommande regelutgåvor.

– Den nya sidan är toppen. Nu är den tillbaka till att vara platsen där man kollar reglerna. Den är överskådlig och man kan lätt klicka sig fram till rätt del i kapitlen, säger Malin Lovang, odlingsrådgivare på Lovang lantbrukskonsult, som har testat den nya sidan med reglerna.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil