Han blir driftchef för Hemköps egenägda

Tomas Hedman Strömhielm, ny driftchef hos Hemköp. Foto: Pressbild Hemköp
Tomas Hedman Strömhielm, 40, har anställts som ny driftchef för Hemköps egenägda butiker. Han börjar sitt nya jobb under juni 2022.

Hedman Strömhielm kommer närmast från jobbet som operativ chef för Mestergruppen Sverige AB, som driver kedjorna XL-bygg, Bolist och Järnia med tillsammans 270 järn- och bygghandelsbutiker runt om i Sverige. 
Innan dess har han bland annat arbetat inom Ica-gruppen (försäljnings- och driftchef och tf affärschef för Kvantum-butikerna), Lidl (butikschef och distriktchef), Willys (butikschef) och Axfood (utbildningsledare 2007-2010).

– Redan när jag var på Axfood var det ett drömjobb för mig att bli driftchef inom koncernen. Så det är både med glädje och starka känslor som jag ser fram mot mitt nya uppdrag, säger Tomas Hedman Strömhielm, som i sin nya roll även kommer att ingå i Hemköpskedjans företagsledning.

Simone Margulies, vd för Hemköpskedjan, säger så här om sin senaste rekrytering.
– Jag är oerhört glad att Tomas tar över stafettpinnen som driftchef för våra egenägda butiker. Med sin breda bakgrund inom dagligvaror samt med ett starkt ledarskap och sitt genuina matintresse kommer Tomas vara en viktig del av Hemköp.Tomas Hedman Strömhielm börjar sitt nya jobb som driftchef för Hemköps egenägda butiker, som i dag utgör drygt 60 av Hemköps totalt cirka 200 butiker, senast 15 juni.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil