Vembla och Voi i samarbete

Voi inleder ett samarbete med on-demand tjänsten Vembla för att under Covid-19 krisen hjälpa pensionärer att kostnadsfritt få hemleveranser av matvaror och apoteksprodukter på elsparkcyklar. | Foto : Montage
Voi inleder ett samarbete med Vembla för att under coronakrisen kunna hjälpa pensionärer med kostnadsfria hemleveranser av både mat och apoteksvaror.

Voi inleder ett samarbete med on-demand tjänsten Vembla för att under Covid-19 krisen hjälpa pensionärer att kostnadsfritt få hemleveranser av matvaror och apoteksprodukter på elsparkcyklar. Voi stöttar leveranserna från Vembla genom att erbjuda personalen gratis resor med elsparkcyklar.

Vembla som till vardags arbetar med lokala leveranser av matvaror och apoteksprodukter har under krisen öppnat upp ett 010-nummer och en mailadress för att hjälpa pensionärer och alla i riskgrupperna att utan kostnad beställa och få hemleveranser av matvaror och apoteksprodukter.

– Vi har redan utfört 100-tals hemleveranser till pensionärer och ser att vi gör stor skillnad. Vembla har egna elfordon för större beställningar samt för leveranser som kräver kylning, men för mindre leveranser som exempelvis basvaror, frukt- och grönt och apoteksvaror passar elscootrar utmärkt, säger Dino Todorovic, en av grundarna till Vembla.

– Det här är ett fantastiskt initiativ som vi på Voi är glada att kunna stötta. Med tillgång till säker och smidig transport i innerstaden kan Vemblas leveranspersonal hjälpa ännu fler, säger Kristina Hunter Nilsson, kommunikationschef hos Voi Technology.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil