Vembla och Voi i samarbete

Voi inleder ett samarbete med on-demand tjänsten Vembla för att under Covid-19 krisen hjälpa pensionärer att kostnadsfritt få hemleveranser av matvaror och apoteksprodukter på elsparkcyklar. | Foto : Montage
Voi inleder ett samarbete med Vembla för att under coronakrisen kunna hjälpa pensionärer med kostnadsfria hemleveranser av både mat och apoteksvaror.

Voi inleder ett samarbete med on-demand tjänsten Vembla för att under Covid-19 krisen hjälpa pensionärer att kostnadsfritt få hemleveranser av matvaror och apoteksprodukter på elsparkcyklar. Voi stöttar leveranserna från Vembla genom att erbjuda personalen gratis resor med elsparkcyklar.

Vembla som till vardags arbetar med lokala leveranser av matvaror och apoteksprodukter har under krisen öppnat upp ett 010-nummer och en mailadress för att hjälpa pensionärer och alla i riskgrupperna att utan kostnad beställa och få hemleveranser av matvaror och apoteksprodukter.

– Vi har redan utfört 100-tals hemleveranser till pensionärer och ser att vi gör stor skillnad. Vembla har egna elfordon för större beställningar samt för leveranser som kräver kylning, men för mindre leveranser som exempelvis basvaror, frukt- och grönt och apoteksvaror passar elscootrar utmärkt, säger Dino Todorovic, en av grundarna till Vembla.

– Det här är ett fantastiskt initiativ som vi på Voi är glada att kunna stötta. Med tillgång till säker och smidig transport i innerstaden kan Vemblas leveranspersonal hjälpa ännu fler, säger Kristina Hunter Nilsson, kommunikationschef hos Voi Technology.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

Nudging ska öka ekoförsäljningen

Under oktober ska ett antal utvalda Ica-butiker arbeta med nudging för att den vägen öka försäljningen av ekologiska varor.

Dålig kunskap om hur mat produceras

Enligt en Sifo-undersökning gjord på uppdrag av Skånemejerier har majoriteten av de tillfrågade personerna låg kunskap om hur mat produceras.

Coop fortsätter sänka för medlemmar

Under fyra veckor med start 2 oktober fortsätter Coop satsningen på sina snart fyra miljoner medlemmar. Ett 70-tal varor får sänkt pris.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil