Vembla och Voi i samarbete

Voi inleder ett samarbete med on-demand tjänsten Vembla för att under Covid-19 krisen hjälpa pensionärer att kostnadsfritt få hemleveranser av matvaror och apoteksprodukter på elsparkcyklar. | Foto : Montage
Voi inleder ett samarbete med Vembla för att under coronakrisen kunna hjälpa pensionärer med kostnadsfria hemleveranser av både mat och apoteksvaror.

Voi inleder ett samarbete med on-demand tjänsten Vembla för att under Covid-19 krisen hjälpa pensionärer att kostnadsfritt få hemleveranser av matvaror och apoteksprodukter på elsparkcyklar. Voi stöttar leveranserna från Vembla genom att erbjuda personalen gratis resor med elsparkcyklar.

Vembla som till vardags arbetar med lokala leveranser av matvaror och apoteksprodukter har under krisen öppnat upp ett 010-nummer och en mailadress för att hjälpa pensionärer och alla i riskgrupperna att utan kostnad beställa och få hemleveranser av matvaror och apoteksprodukter.

– Vi har redan utfört 100-tals hemleveranser till pensionärer och ser att vi gör stor skillnad. Vembla har egna elfordon för större beställningar samt för leveranser som kräver kylning, men för mindre leveranser som exempelvis basvaror, frukt- och grönt och apoteksvaror passar elscootrar utmärkt, säger Dino Todorovic, en av grundarna till Vembla.

– Det här är ett fantastiskt initiativ som vi på Voi är glada att kunna stötta. Med tillgång till säker och smidig transport i innerstaden kan Vemblas leveranspersonal hjälpa ännu fler, säger Kristina Hunter Nilsson, kommunikationschef hos Voi Technology.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

Länen som näthandlar mest

Stockholm är det län som handlar mest online i hela landet, enligt nya siffror från Klarna. Tvåa och trea på listan är Norrbotten och Uppsala, sist är Västernorrland.

Svensk mat har starka mervärden

Årets stämma för branschorganisationen Svensk Fågel med temat ”Vår globala och lokala utmaning för en konkurrenskraftig och hållbar matfågelproduktion” har nyligen avslutats i Tylösand, Halmstad

Bärtas smörgåspålägg tar plats

Produkterna finns nu att hitta i kylen hos ytterligare 173 Hemköp, Willys och
City Gross. Det ökar tillgängligheten för närodlade, veganska livsmedel utan tillsatser.

Finlands mest hållbara varumärke

För nionde gången blev Valio utsedd till det mest hållbara varumärket i Finland.Konsumenterna uppskattar framför allt Valios lokala produktion.

Vald till generalsekreterare

Vi-skogens styrelse har utsett Charlotta Szczepanowski till ny generalsekreterare. Charlotta Szczepanowski har tidigare haft rollen som arbetande styrelseordförande för Vi-skogen och kommer nu fortsätta driva arbetet framåt. Charlotta tillträder sin nya roll den 1 april.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil