Öppnade nytt i Malmö

ÖoB fortsätter att expandera även under nuvarande kris och öppnade under torsdagen sin nya butik i gallerian Emporia i Malmö. | Foto: Pressbild
ÖoB växer och öppnar nytt mitt i coronakrisen. Under torsdagen öppnade man i gallerian Emporia i Malmö, den andra invigningen på två veckor för ÖoB.

ÖoB fortsätter att expandera och invigde under torsdagen ännu en butik, nu i Emporia i Malmö. Det var för övrigt ÖoB:s andra butiksöppning på två veckor.

1256 kvadratmeter på dagligvaruplanet i Emporia handlar det om den här gången.
Det är ÖoB:s tredje varuhus i Malmö-regionen.

– Vi har väldigt många lojala kunder i våra två andra Malmö-butiker, Toftanäs och Mobilia, och ser en stor potential i regionen. Nu ser vi fram emot att erbjuda produkter till ännu fler malmöbor, säger Fredrik Johanson, kommersiell chef hos ÖoB. 

– Vi växer, trots Coronatider, och det känns extra roligt att kunna erbjuda ett nytt varuhus och göra Emporia lite roligare, smartare och billigare, säger varuhuschef Sara Ankargren.
Det gäller hela ÖoB-kedjan där man öppnat fyra butiker under det senaste året och där butiken i Emporia blir företagets 95:e.

ÖoB har för övrigt stora framgångar även med kundklubben ”Lågprisklubben”.
Den lanserades för drygt ett år sedan och har idag över en miljon medlemmar.
– Lågprisklubben har haft en explosionsartad start och vi har fått mycket positiv respons från medlemmarna. Det är ett tecken på att våra erbjudanden uppskattas och att klubben ger ett mervärde till våra lojala kunder, konstaterar Fredrik Johanson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil