Patrik Levin går till Gekås

Patrik Levin går till Gekås. | Foto Coop Pressbild
Patrik Levin lämnar Coop vardagshandel och tar över jobbet som vd för Gekås Ullared där han börjar sin nya tjänst direkt efter nyår, 1 januari 2021.

Patrik Levin är idag vd för Coop vardagshandel, där de omställda Netto-butikerna ligger.
Idag blev det officiellt att han lämnar jobbet för ett nytt, nämligen det som vd för Gekås Ullared.

Hos Gekås efterträder Levin Boris Lennerhov som varit vd under 20 år men nu drar sig tillbaka.
– Boris har gjort en fantastisk insats under många år och tagit Gekås Ullared till vad det är i dag, säger ordförande Ulf Öjerklint.
– Efter ett grundligt arbete under lång tid är vi nu övertygade om att Patrik är den vi sökt efter och som framgångsrikt kan ta över vd-posten efter Boris.

Patrik Levin är alltså idag vd för Coop vardagshandel men har tidigare arbetat inom detaljhandel i både Sverige och Danmark.
– Jag är mycket stolt och hedrad över styrelsens förtroende. Att ta över efter en profil som Boris blir extra speciellt. Jag ser mycket fram emot att lära känna verksamheten och medarbetarna.

Boris Lennerhov kommer att fortsätta verka som bollplank och rådgivare under en övergångstid och även finnas med i Gekås Ullareds styrelse, meddelar företaget idag.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil