Patrik Levin går till Gekås

Patrik Levin går till Gekås. | Foto Coop Pressbild
Patrik Levin lämnar Coop vardagshandel och tar över jobbet som vd för Gekås Ullared där han börjar sin nya tjänst direkt efter nyår, 1 januari 2021.

Patrik Levin är idag vd för Coop vardagshandel, där de omställda Netto-butikerna ligger.
Idag blev det officiellt att han lämnar jobbet för ett nytt, nämligen det som vd för Gekås Ullared.

Hos Gekås efterträder Levin Boris Lennerhov som varit vd under 20 år men nu drar sig tillbaka.
– Boris har gjort en fantastisk insats under många år och tagit Gekås Ullared till vad det är i dag, säger ordförande Ulf Öjerklint.
– Efter ett grundligt arbete under lång tid är vi nu övertygade om att Patrik är den vi sökt efter och som framgångsrikt kan ta över vd-posten efter Boris.

Patrik Levin är alltså idag vd för Coop vardagshandel men har tidigare arbetat inom detaljhandel i både Sverige och Danmark.
– Jag är mycket stolt och hedrad över styrelsens förtroende. Att ta över efter en profil som Boris blir extra speciellt. Jag ser mycket fram emot att lära känna verksamheten och medarbetarna.

Boris Lennerhov kommer att fortsätta verka som bollplank och rådgivare under en övergångstid och även finnas med i Gekås Ullareds styrelse, meddelar företaget idag.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil