We must have this…

Enligt besked från Carlsberg tyder allt på att försäljningen av påskmust går mot ett nytt rekord denna påskhelg. | Foto : Peter Magnusson
Törsten är stor i dessa tider och just nu ser det ut som om försäljningen av påskmust i Sverige kommer att slå rekord denna påsk – elva procent plus.

Enligt besked från Carlsberg tyder allt på att försäljningen av påskmust går mot ett nytt rekord denna påskhelg. Förra året, 2019, såldes det tio miljoner liter påskmust och Carlsbergs varumärke Apotekarnes stod för cirka 70 procent av den försäljningen.

Nu tyder allt på att försäljningen i år av Apotekarnes kommer att stiga med elva procent jämfört med förra året och slå rekord. Stora siffror – men fortfarande ingenting mot julmusten. Hela 80 procent av den must som säljs i Sverige under ett år är nämligen julmust.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil