Dags nu för Stig III i Icas maratonreklam

Dags nu för Stig III i Icas maratonreklam
Loa Falkman. Foto: Ica (YouTube)
Efter sex år lämnar Loa Falkman rollen som Ica-Stig i reklamen. En efterträdare kommer – men vem det blir är inte offentligt men efter nyår får vi se.

Efter sex år lämnar Loa Falkman rollen som Ica-Stig i reklamen. En efterträdare kommer – men vem det blir är inte offentligt men efter nyår får vi se.

Först var det Hans Mosesson i 13 år. Nu har det varit Loa Falkman i 6 år.
Det handlar naturligtvis om världens äldsta fortfarande rullande tv-reklam-format, det som bygger på Ica-Stig.

Den sista reklamfilmen med Loa Falkman syns på tv i veckan och ligger ute på Youtube sedan någon dag.
Länken hittar du nedan om du vill se sångarens och skådespelarens sista insats i rollen som Ica-Stig.

– Jag har hållit på med det här i sex år och jag känner kanske att det är dags att lämna över den här kavajen. Ut med det gamla, in med det nya skulle man kanske kunna säga, säger Loa Falkman själv i reklamsnutten.

Till Aftonbladet säger Loa Falkman att man endast skulle ha gjort rollen i ett år, enligt ursprungsplanen, men det ”råkade” bli sex år istället men nu är dags att ta farväl.
– Jag känner att var sak har sin tid. Jag gör så mycket olika andra grejer hela tiden så jag kände att det var lite läge, säger Falkman till aftonbladet.se.

Inom kort kommer det ”att ske en förändring i Ica-butiken” säger Icas pressansvariga Gabriella Ohlzon till tidningen men närmare än så kommenterar inte Ica tronskiftet i tv-reklamen.

ICA reklamfilm v.53 2020 – Stigs nyårslöfte – YouTube

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil