Han tar över hos Clas Ohlson

Kristofer Tonström tar över vd-stafettpinnen hos Clas Ohlson när Lotta Lyrå lämnar. | Foto: Pressbild
Kristofer Tonström blir vd och koncernchef för Clas Ohlson. Idag är han vd för modebolaget Filippa K men tar senast i mars 2021 över efter Lotta Lyrå.

Styrelsen i Clas Ohlson AB har utsett Kristofer Tonström till ny vd och koncernchef för bolaget. Kristofer Tonström kommer närmast från jobbet som vd för modebolaget Filippa K och börjar sitt nya jobb senast 9 mars 2021.

– Clas Ohlson har byggt en stabil plattform för lönsam tillväxt och jag är mycket glad över att vi nu knutit till oss Kristofer Tonström som tillsammans med vårt team kan fortsätta realisera vår långsiktiga plan för bolaget, säger Kenneth Bengtsson som är styrelseordförande i bolaget.

Kristofer Tonström är född 1979 och civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg. Innan tjänsten som vd på Filippa K var han vd för Omega Pharma Nordic och har även jobbat inom Procter & Gamble.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil