Hemköp öppnar i nya lokaler i Örby

Lars och Tomas Bodelson | Foto Pressbild
Nu har Hemköp öppnat sin nya fräscha Hemköp-butik i Örby i södra Stockholm. Efter två år kunde man slå upp portarna 14 september.

I nya och fräscha lokaler öppnar en nygammal Hemköps-butik upp i Örby i södra Stockholm. Det är handlarbröderna Lars och Tomas Bodelson som driver den nya butiken, som öppnade torsdag 14 september.

För drygt två år sedan revs fastigheten i Örby där bröderna Bodelsons tidigare Hemköpsbutik låg för att ge plats åt ett helt nytt torg och centrum med drygt 100 nya hyresgäster.

Nu är det äntligen dags för handlarna att välkomna sina kunder tillbaka till den nya butiken, som ligger på i stort sett samma plats.

– Det känns otroligt roligt. Nu har vi haft två års stillestånd då vi gjort lite annat och förberett för butiken och vi är så otroligt taggade på att komma i gång igen, säger Lars Bodelson.

Den nya butiken kommer att ha en säljyta på nästan 650 kvadratmeter, vilket är 100 kvadratmeter mer än vad den gamla butiken hade. Öppettiderna justeras till 08.00–22.00, vilket innebär att butiken har öppet en timme längre jämfört med tidigare. Extra glädjande är även att en stor del av personalstyrkan kommer från den tidigare butiken.

– Vi är glada och stolta över att vi lyckats locka tillbaka många av våra tidigare medarbetare. Vi blir 19 personer totalt och av dem har hälften jobbat med oss tidigare, säger Lars.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil