Netonnet satsar i Norrköping

Peter Andersson, retailchef för Netonnet, som öppnar ny lagershop i Norrköping i vinter. | Foto: Pressbild
Netonnet öppnar en ny lagershop i Norrköping. I Ingelsta blir det en ny stor butik som man räknar med att kunna öppna redan under början av vintern.

Norrköping står i fokus när Netonnet nu förbereder sig för att öppna nästa lagershop. I början av vintern öppnar man en cirka 3000 kvadratmeter stor butik med ytterligare 1000 kvadratmeter lagerutrymme i Ericssons gamla kretskortsfabrik i Ingelsta.
Totalt kommer den nya lagershopen att ge jobb åt cirka 25 personer och rekryteringarna är i full gång.

Retailchef Peter Andersson bekräftar att förväntningarna inför etableringen i Norrköping i början av vintern är stora: – Vi utvärderar löpande intressanta möjligheter och lägen, och Norrköping är en av de orter där våra analyser visar att vi har stor potential. Vi ser mycket fram emot att få presentera oss och våra låga priser samt enkelheten i att handla hos oss, inte bara online utan även fysiskt, för kunderna.

– Ericssons gamla kretskortsfabrik i Ingelsta är ett landmärke de flesta känner till, och den passar perfekt för vårt lagershopskoncept, fortsätter Peter Andersson.
– Tid är en bristvara för många idag och just genom vårt omnikanaltänk ger vi kunden möjligheten att själv välja hur man vill handla och få tillgång till sin vara.

Pontus Lindblom, näringslivsdirektör för Norrköpings kommun, gläds åt Netonnets etablering: 
– Norrköping kommun är stolt och glad över Netonnets nya etablering här. Nya arbetstillfällen och en fortsatt tro på marknaden bidrar utan tvekan till ett starkt näringsliv i Norrköping, konstaterar han.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil