Netonnet satsar i Norrköping

Peter Andersson, retailchef för Netonnet, som öppnar ny lagershop i Norrköping i vinter. | Foto: Pressbild
Netonnet öppnar en ny lagershop i Norrköping. I Ingelsta blir det en ny stor butik som man räknar med att kunna öppna redan under början av vintern.

Norrköping står i fokus när Netonnet nu förbereder sig för att öppna nästa lagershop. I början av vintern öppnar man en cirka 3000 kvadratmeter stor butik med ytterligare 1000 kvadratmeter lagerutrymme i Ericssons gamla kretskortsfabrik i Ingelsta.
Totalt kommer den nya lagershopen att ge jobb åt cirka 25 personer och rekryteringarna är i full gång.

Retailchef Peter Andersson bekräftar att förväntningarna inför etableringen i Norrköping i början av vintern är stora: – Vi utvärderar löpande intressanta möjligheter och lägen, och Norrköping är en av de orter där våra analyser visar att vi har stor potential. Vi ser mycket fram emot att få presentera oss och våra låga priser samt enkelheten i att handla hos oss, inte bara online utan även fysiskt, för kunderna.

– Ericssons gamla kretskortsfabrik i Ingelsta är ett landmärke de flesta känner till, och den passar perfekt för vårt lagershopskoncept, fortsätter Peter Andersson.
– Tid är en bristvara för många idag och just genom vårt omnikanaltänk ger vi kunden möjligheten att själv välja hur man vill handla och få tillgång till sin vara.

Pontus Lindblom, näringslivsdirektör för Norrköpings kommun, gläds åt Netonnets etablering: 
– Norrköping kommun är stolt och glad över Netonnets nya etablering här. Nya arbetstillfällen och en fortsatt tro på marknaden bidrar utan tvekan till ett starkt näringsliv i Norrköping, konstaterar han.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Inga skolungdomar släpps in skoltid

Skolungdomar är inte längre välkomna hos Coop i Bengtsfors efter återkommande snatterier. Butikens ledning ser sig nödgad att ta beslutet.

Arla räddar tre ton mat om dagen

Arla har räddat närmare 1 800 ton mat sedan början av 2021 och inför Internationella matsvinnsdagen vill man nu sporra fler att minska svinnet.

Svenska kaffekedjan Fogarolli prisad

Fogarolli har tilldelats ”Special Award for Resilience” vid European Franchise Awards 2022, ett av fem priser som delades ut under galan i Bryssel.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil