Lanserar produkt på gurkmeja i Nordamerika

Lanserar produkt på gurkmeja i Nordamerika
Foto: Pharma Way
Pharma way lanserar nu Dotshot, baserad på vattenlösligt curcumin/gurkmeja, på den amerikanska marknaden och tror på framgångar i USA.

Pharma way lanserar nu Dotshot, baserad på vattenlösligt curcumin/gurkmeja, på den amerikanska marknaden och tror på framgångar i USA.

Shots för välbefinnande är en marknad i stark tillväxt i en individualiserad och tränings- och hälsoinriktad.
Det är en del av marknaden när nu svenska Pharma way lanserar sin produkt i USA.

– Dotshot är den första wellness shot som är baserad på vattenlösligt curcumin från gurkmeja, säger Pharma ways vd Mårten Österlund.
– Flytande curcumin gör att kroppen tar upp det mycket bättre och blir mer effektivt än traditionella produkter. 

Hos företaget tror man starkt på den amerikanska marknaden.
– Den ökar med 15-20 procent per år, säger Österlund som även hänvisar till att priset i konsumentled är dubbelt så högt i USA som i Europa vilket ger goda möjligheter till en rejält ökad omsättning.

Till att börja med tänker man marknadsföra sig med fokus på Atlanta och Miami och därefter Los Angeles och södra Kalifornien.
Det blir en marknadsföring som främst ska ske via sociala medier, berättar företaget.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

En bonde har polisanmält sina kor

En indisk bonde har polisanmält sina kor efter att de inte producerat mjölk på fyra dagar, trots att de har fått den mat de ska ha.

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil