Nu kommer en dryck perfekt för padelspel

Nu kommer en dryck perfekt för padelspel
Så ser den ut, den nya drycken som är perfekt för långa padelspel. Foto: Pressbild
Probrands lanserar Padel-dryck i samarbete med den världsberömda stjärnan Paquito Navarro. ”En dryck perfekt för långa padelspel”.

Probrands lanserar Padel-dryck i samarbete med den världsberömda stjärnan Paquito Navarro. ”En dryck perfekt för långa padelspel”.

Padel har sprängit upp på den svenska marknaden. Nya padelbanor dyker upp överallt och det sägs vara den ”nya golfen”. Vissa beskriver till och med padel som en ny svensk nationell sport, skriver Probrands i en pressrelease.

Nu lanserar Probrands en ny padeldryck tillsammans med en av världens bästa spelare, Paquito Navarro.
Probrands Paquito energy är en dryck som produceras av världens bästa padelspelare till alla svenska padelentusiaster.

Paquito energidryck är en funktionell dryck som produceras med bara padel i åtanke. En drink perfekt för långa padelspel som släcker törsten med en god smak av hallon och granatäpple, som ger dig en extra boost av energi från koffein och ger kroppen elektrolyter och ett antal vitaminer.

För att se till att padeldrycken passar ”alla” är den också vegansk och utan tillsatt socker.
– En dryck för spelare när de behöver det mest, säger Probrands Martin Szepczynski,

Padeldrinken kommer att lanseras under vecka 15 hos Ica, Coop, Citygross med flera liksom online hos Mathem.se, Proteinbolaget.se, Gymgrossisten.se med flera.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

Nudging ska öka ekoförsäljningen

Under oktober ska ett antal utvalda Ica-butiker arbeta med nudging för att den vägen öka försäljningen av ekologiska varor.

Dålig kunskap om hur mat produceras

Enligt en Sifo-undersökning gjord på uppdrag av Skånemejerier har majoriteten av de tillfrågade personerna låg kunskap om hur mat produceras.

Coop fortsätter sänka för medlemmar

Under fyra veckor med start 2 oktober fortsätter Coop satsningen på sina snart fyra miljoner medlemmar. Ett 70-tal varor får sänkt pris.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil