iQ Fuel tar hjälp av svenskt fotbollsproffs

iQ Fuel tar hjälp av svenskt fotbollsproffs
Foto: iQ Fuel
Varumärket iQ Fuel, med funktionella sportdrycker, lanserar sig nu med hjälp av fotbollsproffset Alexander Isak som ska ge märket draghjälp.

Varumärket iQ Fuel, med funktionella sportdrycker, lanserar sig nu med hjälp av fotbollsproffset Alexander Isak som ska ge märket draghjälp.

Att hyra in sportstjärnor för att profilera ett varumärke är en känd framgångsformel och nu är det en sådan iQ Fuel väljer att plocka in i lagutställningen.
Man har kontrakterat Alexander Isak, fotbollsproffs i Spanien, för att promota drycken och lanserar nu två så kallade funktionella sportdrycker.

Dryckerna har fått en bred listning i dagligvaruhandeln och nu utökas satsningen med breda marknadsinsatser, först ut är en digital kampanj i samarbete med JC Decaux, som kommer att marknadsföra den breda lanseringen på 189 utomhustavlor runtom i Sverige, skriver bolaget i en pressrelease.

iQ Fuel lanserade sina första drycker förra året och har sedan profilerat sig genom samarbeten med idrottsstjärnor som Jesper Bratt och Nicklas Bäckström.
Nu fortsätter man den linjen genom att kontraktera Alexander Isak, väl tajmat med tanke på sommarens fotbolls-EM.

iQ Fuels drycker säljs hos bland annat Ica, Coop, Willys, Hemköp, Privab och finns även på idrotts- och sportanläggningar.
Antalet återförsäljare är i nuläget cirka 3 700. iQ Fuel köptes nyligen av Frill holding AB och Peter Blom, vd för Frill, kommenterar det nya greppet med att samarbetet med Isak gör att man kan skapa ytterligare intresse och kännedom för sina produkter.

– Mottagandet av produkterna är positivt och kommer följas upp med fler lanseringar under året. Den breda distributionen av iQ Fuels produkter ger även våra övriga varumärken bra möjligheter till ökad distribution, konstaterar Peter Blom.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil