Icebug tog hem andrapriset

Tom Nilsson och David Ekelund, Icebug | Foto: Fotograf Risenstrand
Icebug tog med andrapriset i den prestigefulla tävlingen Årets företagare, som organisationen Företagarna anordnar.

En hedrande silverplats för Icebug, alltså, som tog sig till final efter att ha vunnit deltävlingar både på lokal och regional nivå. Vann gjorde för övrigt Icebugs samarbetspartner Woolpower.

Totalt gjorde 21 finalister upp om den nationella titeln på årets finalgala som hölls i Blå hallen i Stockholms stadshus.

Utmärkelsen delas ut av Företagarna, och ska synliggöra företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap driver och utvecklar sina verksamheter på ett lönsamt och hållbart sätt och bidrar till samhällsutveckling.

Icebugs David Ekelund och Tom Nilsson mottog priset på plats. David Ekelund är vd och ser finalisternas profiler som ett tecken på välkommen förändring inom svenskt företagande.

– Utmärkelsen i Årets företagare är ytterligare ett tecken på ett skifte där vi börjar värdera företagande på ett nytt sätt. Tillväxt och kommersiell framgång har inget egensyfte utan dagens bolag måste också bidra till positiv samhällsförändring och omställning mot ett hållbart samhälle, konstaterar Ekelund.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil