Borlänge får en obemannad

Borlänge får sin första obemannade livsmedelsbutik – Automat etablerar sig i city. | Foto: Diös
I maj öppnar Automat en obemannad livsmedelsbutik i centrala Borlänge. Just nu utvecklas och anpassas den nya lokalen ihop med fastighetsägaren Diös.

Något datum är inte satt men det blir i maj månad som Borlänge får sin första obemannade livsmedelsbutik. Det är Automat som då öppnar en butik på Borganäsvägen i city, en butik vars lokal fastighetsägaren Diös och Automat nu anpassar till den nya verksamheten.

Bakom Automat står entreprenören Edvin Johansson som öppnade sin första butik i Linköping 2018 och som Butikstrender tidigare skrivit om.
Butiken i Borlänge kommer att drivas av Johan Sundgren som har flera år bakom sig inom service och livsmedel.

– När det blev klart att vi skulle etablera Automat i Borlänge kom vi i kontakt med Diös för att hitta en lämplig lokal. Många borlängebor inklusive jag själv har saknat en matbutik i stadskärnan, och därför känns det jättekul att snart få öppna, säger Johan Sundgren.

– Vi är glada över att Automat etablerar sig i Borlänge. Jag är säker på att denna etablering kommer att bidra till en positiv utveckling av Borlänges stadskärna och även bli en viktig pusselbit när den nya högskolan tar plats bredvid, säger Stefan Carlsson hos Diös.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil