Borlänge får en obemannad

Borlänge får sin första obemannade livsmedelsbutik – Automat etablerar sig i city. | Foto: Diös
I maj öppnar Automat en obemannad livsmedelsbutik i centrala Borlänge. Just nu utvecklas och anpassas den nya lokalen ihop med fastighetsägaren Diös.

Något datum är inte satt men det blir i maj månad som Borlänge får sin första obemannade livsmedelsbutik. Det är Automat som då öppnar en butik på Borganäsvägen i city, en butik vars lokal fastighetsägaren Diös och Automat nu anpassar till den nya verksamheten.

Bakom Automat står entreprenören Edvin Johansson som öppnade sin första butik i Linköping 2018 och som Butikstrender tidigare skrivit om.
Butiken i Borlänge kommer att drivas av Johan Sundgren som har flera år bakom sig inom service och livsmedel.

– När det blev klart att vi skulle etablera Automat i Borlänge kom vi i kontakt med Diös för att hitta en lämplig lokal. Många borlängebor inklusive jag själv har saknat en matbutik i stadskärnan, och därför känns det jättekul att snart få öppna, säger Johan Sundgren.

– Vi är glada över att Automat etablerar sig i Borlänge. Jag är säker på att denna etablering kommer att bidra till en positiv utveckling av Borlänges stadskärna och även bli en viktig pusselbit när den nya högskolan tar plats bredvid, säger Stefan Carlsson hos Diös.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil